Bezorging

Fiets thuis laten bezorgen

Fiets in doos

Wij versturen je fiets in doos gratis met DHL. Je ontvangt zodra je bestelling bij ons binnen is gekomen van DHL een e-mailbericht met daarin je Track & Trace code. DHL geeft helaas vanwege de maat van de pakketten geen tijdvak door wanneer zijn de fiets verwachten te bezorgen, uiteraard wel de dag!

Wij versturen fietsen die in doos op werkdagen voor 16:00 uur zijn besteld nog dezelfde werkdag. Bestellingen geplaatst in het weekend verwerken wij op maandag. 

Fiets rijklaar

Wanneer je de fiets rijklaar hebt besteld leveren wij je fiets binnen 8 werkdagen met Post NL. Je ontvangt de dag voor levering een e-mailbericht van Post NL met de verwachte leverdatum en tijdvak. Op de dag van de levering zelf ontvang je deze informatie nogmaals per SMS. Zodra de bezorger in de buurt is ontvang je een 2e SMS en vaak belt de bezorger je ook nog even op om aan te geven dat hij naar je onderweg is.

De kosten van het rijklaar ontvangen van je fiets bedraagt €70,- Dit bedrag bestaat voor €45,- verzendkosten en €25,- kosten voor het rijklaar maken van je fiets.

Wij leveren je fiets 100% rijklaar. Het laatste stukje montage, namelijk het monteren van de pedalen, het recht zetten van het stuur en het afstellen van het zadel en stuur gebeurt ter plaatse bij levering door de chauffeur van Post NL. Ook neemt de chauffeur alle verpakkingsmateriaal mee. Je hebt dus nergens meer omkijken naar!

Let op! Voordragers worden niet gemonteerd. Dit dien je zelf na levering te monteren. Accessoires zoals kinderzitje worden ook niet vooraf gemonteerd.

Accessoires

Superfietsen heeft een breed assortiment aan verschillende accessoires voor je fiets zoals fietshelmen, kinderzitjes, sloten enz. Wij versturen accessoires apart van de fiets. Het kan dus zijn dat je 1 bestelling hebt geplaatst met zowel een fiets en accessoires maar je deze op verschillende momenten ontvangt. De verzendkosten zijn €3,50.  

Bezorging buitenland

We bezorgen ook accessoires en fietsen in doos naar België (€20) en Duitsland (€30).  Het is alleen mogelijk om rijklare fietsen in Nederland te verzenden.