8 producten

Cube Touring

De Cube Touring serie staat synoniem voor veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Deze fietsen zijn ontworpen voor fietsers die waarde hechten aan comfort, efficiëntie en kwaliteit. Of u nu door de stad navigeert of besluit een meerdaagse trektocht te ondernemen, de Cube Touring fietsen bieden een ongeëvenaarde rijervaring. Met hun lichte aluminium frames, betrouwbare versnellingssystemen en comfort-verhogende eigenschappen zoals geveerde voorvorken en ergonomische handvatten, zijn deze fietsen klaar om elke uitdaging aan te gaan.

Cube Touring Pro

Voor diegenen die net dat beetje extra verwachten van hun fiets, presenteert de Cube Touring Pro zich als een onmiskenbare keuze. Deze upgrade van de standaard Cube Touring modellen komt met geavanceerde functies zoals geïntegreerde verlichtingssystemen voor veilig rijden bij weinig licht, en een nog soepeler schakelsysteem voor optimale prestaties onder alle omstandigheden. De Cube Touring Pro modellen zijn de perfecte metgezel voor lange afstanden en bieden het ultieme comfort en efficiëntie voor serieuze fietsliefhebbers.

Cube trekking fiets

Cube trekking fietsen zijn de ideale keuze voor avonturiers die niet terugschrikken voor een uitdaging. Deze fietsen zijn specifiek ontworpen om de ruigste terreinen aan te kunnen, zonder in te leveren op comfort en betrouwbaarheid. Met hun robuuste constructie, brede banden en krachtige schijfremmen zijn ze klaar voor elk avontuur. Of het nu gaat om een uitdagende tocht door de bergen of een lange reis over gemengd terrein, de Cube trekking fietsen staan garant voor een betrouwbare en plezierige rit.

Cube fietsen

Cube fietsen staan bekend om hun superieure kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Elk model, van de instapniveau Cube Touring tot aan de meer gespecialiseerde Cube Touring Pro en trekking fietsen, wordt met zorg ontworpen en gebouwd. Dit Duitse merk legt de lat hoog wat betreft de prestaties, comfort en duurzaamheid van hun fietsen. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare stadsfiets, een geavanceerde trekking fiets, of iets daar tussenin, Cube biedt een breed assortiment aan opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
Ben je er nog niet helemaal uit of de Cube Touring iets voor jou is, bekijk dan ook eens de Cube mountainbikes en de elektrische fietsen van Cube.