115 producten

Herenfietsen met versnellingen

Op zoek naar een herenfiets die bij jou past?

Overal in Nederland komen fietsen voor. Het is dan ook niet gek dat de meeste Nederlanders graag een fiets willen hebben die fijn rijdt. Een herenfiets met versnelling is hier een goed voorbeeld van. Deze fietsen zijn te herkennen aan de middelste framebuis en natuurlijk de aanwezigheid van versnellingen. Of het nu voor vrije tijd of werk is, deze fietsen zijn altijd wel geschikt! Wanneer u op en herenfiets met versnellingen rijdt, zult u merken hoe fijn het is. Zeker op langere afstanden zijn deze handige toevoegingen bijna onmisbaar. Door de versnellingen kunt u eenvoudig schakelen tussen de verschillende standen. Voor dagelijkse gebruik zijn deze fietsen uitermate geschikt. Denk hierbij aan woon- en werkverkeer of een leuk fiets uitje. Let er op dat u tijdens het schakelen van een derailleur versnelling niet stil staat. Dit kan er namelijk voor zorgen dat de ketting er makkelijker af valt. Op langere rechte stukken is het aan te raden een hogere versnelling te gebruiken. Hiermee behaalt u de hoogste snelheid met de minste weerstand. Gaat u door de stad of een andere drukke omgeving, is een hoge snelheid wellicht niet optimaal. Een middelste of lagere versnelling zal dan veel beter tot zijn recht komen. De standaard versnelling is vaak een perfecte combinatie tussen trapzwaarte en snelheid. Er bestaan grote verschillen tussen de herenfietsen met versnellingen. Zo zijn er fietsen die over 3 versnellingen beschikken, maar ook over 21 versnellingen. Fiets je vaak in de regen? Bekijk dan eens onze regenkleding

Herenfiets met versnellingen:

  • Perfect voor lange ritten
  • Handig in de heuvels
  • Comfortabel onderweg

Specificaties herenfiets met versnelling

Het frame van een herenfietsen met versnelling kan gemaakt zijn van aluminium of staal. Een stalen frame zorgt er voor dat u over een stevige fiets kan beschikken. Het maakt de fiets echter wel een stuk zwaarder. Aluminium is lichter van gewicht en maakt de fiets bovendien roestvrij. Zeker wanneer u de fiets buiten wilt stallen, is het een groot voordeel dat het frame niet gaat roesten. Uiteraard bestaan er veel verschillende varianten herenfiets met versnelling. Denk hierbij aan kleuren, type rem, framemaat en natuurlijk het aantal versnellingen. Bij Superfietsen heeft u een grote keuze aan kleuren zodat er voor iedereen wel wat wils tussen zit. Ook voor een herenfiets 28 inch  kan je bij ons terecht. Veel fietsen die een versnellingen hebben, beschikken ook over een of meerdere handremmen. Onder de handremmen zijn er nog een aantal verschillende opties zoals schijfremmen en velgremmen. 

Elektrische herenfietsen met versnelling

Wanneer u graag kiest voor nog meer comfort, is het mogelijk een elektrische herenfietsmet versnelling aan te schaffen. Deze fietsen maken gebruik van een elektrische trapondersteuning zodat u altijd een de wind mee heeft! Dit type fietsen worden steeds populairder onder alle bevolkingsgroepen en zeker niet alleen de ouderen. Steeds meer mensen laten de auto staan en kiezen voor een e-bike om naar hun werk of school te gaan. Ondanks de hogere aanschafprijs, zal u toch geld besparen. Een elektrische herenfiets met versnellingen gebruikt namelijk geen benzine.