32 producten

Avalon fietsen

Het merk Avalon fietsen staat garant voor een degelijke kwaliteit in combinatie met een stijlvol design. De fietsen van dit merk worden al 16 jaar met zorg en vakmanschap in elkaar gezet in ons eigen kikkerlandje! Binnen ons assortiment vind je een divers aanbod aan de beste Avalon fietsen. Zo zul jij altijd een model kunnen uitkiezen die aan jouw wensen voldoet. Een fiets kopen van dit merk is altijd een goede keuze! 

Avalon fietsen, stevig en van Nederlandse bodem

De kwalitatieve, individuele onderdelen waar Avalon gebruik van maakt worden met zorg gemonteerd. Dit gebeurt op eigen bodem, namelijk gewoon in Nederland! Door de productie in eigen hand te houden, kan de kwaliteit goed gewaarborgd worden. Iedere fiets kan zo voldoen aan de hoge eisen van Avalon. Zo weet je zeker dat je een duurzame fiets in huis haalt!

De fietsen van dit merk hebben een dan ook een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Welke Avalon fiets past bij mij?

Zoals we hierboven al kort hebben beschreven, heb je binnen het assortiment van Avalon een divers aanbod aan verschillende fietsen. Zo kun je kiezen uit een omafiets maar kun je ook gaan voor de e-bike. Aan de hand van jouw wensen kun je een keuze maken. Staat onderhoudsvriendelijkheid bijvoorbeeld hoog op jouw lijstje? Dan kunnen we een Avalon omafiets zeker aanraden. Dit komt omdat deze beschikt over een terugtraprem en een dichte kettingkast. Reis je veel met het OV en maak je daarnaast ook afstanden met de fiets? Kies dan voor een vouwfiets. Deze mag je onderweg gratis meenemen. Bovendien zijn deze fiets lekker licht en compact. Erg handig dus! Ga je liever voor een wat robuustere fiets? Dan kunnen wij de Avalon Cargo zeer zeker aanraden. Deze fietsen hebben een stevige bouw en daarom kunnen zij wel tegen een stootje. Daarnaast hebben deze fietsen een handig voorrekje. Hier kun je eenvoudig je spullen op kwijt. Wat je misschien ook wel handig vind om te weten is dat de Avalon Cargo fietsen beschikken over 3 tot 7 versnellingen. Zo zijn ook de wat langere routes te doen.

Elektrische fiets van Avalon

Hierboven hebben we een aantal varianten op de Avalon fiets benoemd. Natuurlijk kunnen we ook de Avalon elektrische fiets niet vergeten. Dit is een zeer goede keuze wanneer je vaak lange afstanden moet maken en je dit het liefst in comfort doet! Neem bijvoorbeeld de Avalon Deluxe e-bike. Dit model heeft een middenmotor en ondersteund zo een natuurlijke rijervaring. Dit komt omdat een middenmotor de trappers aandrijft in plaats van de wielen. Dit wordt door fietsers als zeer comfortabel ervaren. Daarnaast beschikt deze elektrische fiets Avalon over 8 versnellingen. Zo is nog geen afstand te lang! Als klap op de vuurpijl beschikt deze e-bike over een verende voorvork. Zo merk je nog weinig van de oneffenheden in de weg. Het is dus helemaal niet gek dat de elektrische fiets Avalon zo populair is. 


Avalon fiets bestellen via Superfietsen.nl

Bestel je jouw nieuwe Avalon fiets via superfietsen.nl? Dan geniet je van een laagste prijsgarantie. Dit betekend dat je nooit te veel zult betalen voor jouw nieuwe aanwinst. Daarnaast is onze levering ook nog eens ontzettend snel! Voor je het weet kun je een mooi ritje maken op jouw fiets. Buiten deze voordelen kun je er ook nog voor kiezen om je Avalon fiets in delen of achteraf te betalen. Zo hoef je niet in één keer een groot bedrag neer te leggen.

Heb je nog een vraag over één van onze Avalon fietsen of kunnen we nog iets anders voor je doen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag.