109 producten

Een Meisjesfiets voor iedereenMeisjesfiets

Een meisjesfiets is al beschikbaar voor kinderen vanaf 1,5 jaar, maar ook voor de meiden die al bijna op een volwassen fiets kunnen. Voor elke (klein)dochter bestaat er wel de juiste fiets. Of ze nu nog zijwieltjes nodig hebben, of juist al gemakkelijk zelf naar school kunnen kiezen. Bij Superfietsen is het aanbod ruim en divers! Kinderen houden van leuke patronen en wat speelsere kleuren dan volwassenen. Dit is dan ook goed terug te zien in het aanbod in deze categorie. Fietsen met roze bloemen, of juist een stoerder patroon met blauw tinten! De grotere 26 inch wielmaten lijken qua design vaak al erg veel op de volwassen fietsen. U kunt bij Superfietsen terecht voor meiden tussen de 1,5 en 16 jaar voor een perfecte meisjesfiets. Het frame van zo’n meisjesfiets kan bestaan uit aluminium of staal. Deze twee materialen worden veel gebruikt tijdens de productie van fietsen en hebben een aantal handige eigenschappen. Staal is zeer stevig en zorgt voor een robuuste fiets. Een meisjesfiets van aluminium is lichter qua gewicht en roestvrij.

  • Ruim aanbod
  • Verschillende specificaties
  • Scherpe prijzen

Veilig onderweg met een nieuwe meisjesfiets

Fietsen gaat letterlijk met vallen en opstaan, zeker bij kinderen. Het is daarom belangrijk dat uw dochter altijd veilig onderweg kan zijn met haar stoere meidenfiets. Er zitten daarom op veel meisjesfietsen veiligheidsmaatregelen die er voor zorgen dat uw kind met een goed gevoel onderweg kan zijn. De dichte kettingkast maakt dat de vingers niet tussen de bewegende onderdelen van de fiets kan komen. Bovendien loopt het design van het frame hierop goed over. De remmen op een fiets zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel om te veiligheid te bevorderen. Een kinderfiets, dus ook een meisjesfiets, beschikt vaak over meerdere remmen. Dit kan dan een terugtraprem in combinatie met een handrem zijn, of twee handremmen. Zo kan er altijd tijdig vaart geminderd worden, of indien nodig een noodstop gemaakt worden.

Aanbod meisjesfiets

Een nieuwe fiets is voor elk kind leuk, ongeacht waar deze voor gebruikt gaat worden. Deze dames in wording hebben bij Superfietsen een groot assortiment om uit te kiezen. Er zijn niet alleen verschillende kleuren, maar ook veel modellen. Zo is er de transportfiets voor meisjes met handige voordragers en stoere uitstraling. De schooltas hoeft niet langer aan het stuur gehangen te worden, maar kan simpelweg op de voordrager geplaatst worden.  Een omafiets voor meisjes staat bekend om het eenvoudige maar effectieve design. Deze fietsen zijn klassiek en tijdloos! De stadsfiets is een veel voorkomend model dat op de meeste schoolpleinen terug te vinden is. Grotere modellen beschikken vaak over een aantal versnellingen en snelbinders op de bagagedrager.

Omdat meisjes nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Voor kinderen is het belangrijk dat die fiets goed bij de lichaamslengte past. Bereken daarom op deze pagina de best passende framemaat.