9 producten

Elektrische bakfiets kopen

Ben je opzoek naar een elektrische bakfiets? Dan zit je goed bij Superfietsen! We leveren ontzettend snel, hebben een divers assortiment en bieden uitstekende service. Daarnaast hanteren we een laagste prijsgarantie. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald voor jouw nieuw e-bakfiets. Als klap op de vuurpijl maken we ook nog eens je elektrische bakfiets kosteloos voor je rijklaar. Dit betekend dat je niet zelf nog hoeft te sleutelen aan je nieuwe aanwinst. Zo kun je meteen bij levering genieten van een mooie fietstocht! Wil je voor je een bestelling plaatst een proefritje maken? Dan ben je van harte welkom in onze fietsenwinkel in Rotterdam.

Het nieuwe vervoersmiddel voor in stad is gearriveerd, de elektrische bakfiets!  Al een tijdje is dit een trend die steeds populairder is geworden. De reguliere bakfiets is inmiddels al ingeburgerd, maar deze elektrische upgrade rijdt ook steeds vaker rond. Niet gek ook, wanneer we kijken naar wat voor voordelen deze e-bike bakfietsen met zich mee brengen. Een bakfiets kan nogal zwaar en zijn in de omgang, zeker met extra gewicht van de kinderen of bagage in de bak. In de stad, waar dit type fietsen het vaakst voorkomen, kan dit nogal onhandig zijn. De elektrische bakfiets, neemt dit probleem helemaal voor u weg. Door de trapondersteuning is wegrijden, sturen, veel bagage meenemen en de snelheid er in houden een eitje!

Wist je trouwens dat het mogelijk is om je elektrische bakfiets bij ons in termijnen af te rekenen? Kies voor de betaalmethode In3.

Waarom zou je een e-bakfiets kopen via Superfietsen?
- Snelle levering
- Divers assortiment
- Laagste prijsgarantie
- Uitstekende klantenservice
- Kosteloos rijklare levering
- Proefritje maken? Je bent welkom in onze winkel!
- In 3 termijnen afbetalen mogelijk

E-bakfiets: de multifunctionele fiets De e-bakfiets is razend populair. Dat vinden wij niet gek, want deze fiets is zeer multifunctioneel! Graag geven we je een aantal voordelen van de elektrische bakfiets.  

1- Vervoeren van kinderen
Ouders met jonge kinderen maken vaak gebruik van de e-bakfiets. Je hebt het vast weleens voorbij zien komen; een bakfiets op de weg met een stel vrolijke kinderen in de laadbak. Zeker wanneer je meerdere jonge kinderen hebt is de bakfiets een goed alternatief op de moederfiets. Zo kun je al die kleine koters in één keer naar school brengen bijvoorbeeld.

2- Boodschappen
Door de laadbak aan de voorkant van de fiets kun je een hele hoop bagage kwijt, waaronder die zware boodschappentassen dus!

3- Milieuvriendelijk
Een e-bakfiets is super milieuvriendelijk! Of je nu de kinderen ophaalt, boodschappen gaat doen, grote spullen wegbrengt of gewoon simpelweg een ritje maakt door de natuur, de elektrische bakfiets is zacht voor het milieu.

4- Bespaar op benzine en onderhoud
De elektrische bakfiets is misschien even een grote aankoop. Toch kun je hiermee een hoop geld besparen op benzine. Laat je de auto regelmatig staan? Dan bespaar je ook geld op garagekosten.5- Veilig onderweg met kinderen
Een e-bakfiets is een veilig vervoersmiddel voor kinderen. Je kunt je kleintjes eenvoudig vastzetten met een driepuntsgordel. Zo kunnen zij niet zomaar uit de bak vallen.

6- Gezellig onderweg met de baby
Heb je een jonge baby die nog niet zelfstandig kan zitten? Ook die kunnen gezellig mee in de bakfiets. Je zult dan wel een Maxi-Cosi in de bakfiets moeten plaatsen.

7- Licht en comfortabel fietsen door trapondersteuning
Een elektrische bakfiets heeft natuurlijk een elektrische trapondersteuning. Hierdoor kun je lekker licht fietsen, ook wanneer je e-bakfiets zwaar beladen is. Kom dus maar op met die helling en tegenwind!

8- Door weer en wind
Je kinderen kunnen onderweg lekker droog en beschut blijven door middel van een kap. Wel zo fijn!

Voordelen van elektrische bakfietsen

Binnen ons assortiment kun je kiezen uit verschillende soorten bakfietsen. Zo kun je kiezen uit een tweewieler of driewieler. Beide varianten hebben verschillende voordelen. Graag noemen we ze voor je op zodat je een weloverwogen keuze kan maken.

Eigenschappen tweewieler bakfiets
- Wendbaarder dan een driewieler
- Smaller dan een driewieler en daarom makkelijk te manoeuvreren in drukke straten
- Lichter dan een driewieler

Eigenschappen driewieler bakfiets
- Stabieler dan een tweewieler
- Extra ruimte in de laadbak

Elektrische bakfiets kopen

Een nieuwe elektrische bakfiets kopen? Dit doe je eenvoudig en snel via superfietsen.nl of kom langs bij ons in de winkel. Heb je nog een vraag of kunnen we je ergens anders bij helpen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We voorzien je graag van passend advies! Wanneer u een elektrische bakfiets bij Superfietsen besteld, is deze altijd rijklaar! Hiervoor hoeft je niks bij te betalen. Omdat deze lastig te monteren zijn, nemen wij graag deze zorgen voor u weg. De levertijd is wel langer dan u normaal van ons gewend bent. Houd rekening met een levertijd van ongeveer 5 werkdagen. Uiteraard houden we u op de hoogte.

Superfietsen is ook aanbieder van Carqon bakfietsen. De creme de la creme wanneer het om elektrische bakfietsen gaat. Gegarandeerd dat elke fietstocht een waar plezier gaat worden. Deze bakfietsen zijn stevig, veilig en bovendien betrouwbaar.