10 producten

Hulp nodig met kiezen? Wij helpen je graag met onze keuzehulp. Doe de keuzehulp

Elektrische bakfietsen: Veel ruimte voor onderweg!


Elektrische bakfietsen

Het nieuwe vervoersmiddel voor in stad is gearriveerd, de elektrische bakfiets!  Al een tijdje is dit een trend die steeds populairder is geworden. De reguliere bakfiets is inmiddels al ingeburgerd, maar deze elektrische upgrade rijdt ook steeds vaker rond. Niet gek ook, wanneer we kijken naar wat voor voordelen deze e-bike bakfietsen met zich mee brengen. Een bakfiets kan nogal zwaar en zijn in de omgang, zeker met extra gewicht van de kinderen of bagage in de bak. In de stad, waar dit type fietsen het vaakst voorkomen, kan dit nogal onhandig zijn. De elektrische bakfiets, neemt dit probleem helemaal voor u weg. Door de trapondersteuning is wegrijden, sturen, veel bagage meenemen en de snelheid er in houden een eitje!

E-bike bakfiets kopen

Wellicht dat u overweegt een e-bike bakfiets te bestellen. Graag geven wij zoveel mogelijk informatie zodat het helemaal duidelijke wordt. Een bakfiets die elektrisch is, kan 2 of 3 wielen hebben. Afhankelijk van de manier waarop u de fiets wilt gebruiken, kan 2 of 3 wielen beter zijn. De tweewieler is lichter, compacter en vaak ook goedkoper. De laadruimte is wel kleiner dan bij een driewieler en de bakfiets e-bike kan niet zonder uitgeklapt standaard geparkeerd worden. Bij een driewieler elektrische bakfiets, passen met gemak 4 kinderen in de bak. Een stuk ruimer dus, maar u moet er wel de ruimte voor hebben. Bij lekker weer of in de drukke stad is dit een perfecte vervanging voor de auto!

Elektrische bakfiets bestellen

Wanneer u een elektrische bakfiets bij Superfietsen besteld, is deze altijd rijklaar! Hiervoor hoeft u niks bij te betalen. Omdat deze lastig te monteren zijn, nemen wij graag deze zorgen voor u weg. De levertijd is wel langer dan u normaal van ons gewend bent. Houd rekening met een levertijd van ongeveer 5 werkdagen. Uiteraard houden we u op de hoogte van de exacte datum! Op elke e-bike bakfiets zit minimaal 2 jaar fabrieksgarantie. Een elektrische bakfiets verhoogt uw mobiliteit en zorgt voor een aangename rit!