63 productenAltec Stadsfiets

De Altec Stadsfiets is perfect voor dagelijks gebruik en de langere afstanden! Een Altec stadsfiets is een van de goedkoopste en meest toegankelijke fietstypes. Een stadsfiets is in diverse maten en framehoogtes te vinden zodat iedereen kan genieten van deze modellen. Wanneer je veel fietst is een degelijke fiets natuurlijk van groot belang. Of het nu voor werk, school of vrije tijd is, een goede fiets is voor iedereen essentieel. Qua specificaties bestaan er grote verschillen onder de Altec stadsfietsen. Dit heeft te maken met de verschillende manieren waarop de fietsen gebruikt kunnen worden. De een zal genoeg hebben aan een simpele fiets zonder versnellingen en de ander heeft behoefte aan een luxe uitgevoerde stadsfiets met verende voorvork en handremmen. Voor degene die echt graag uit is op lange fietstochten zou een elektrische stadsfiets van Altec ook een goede optie zijn! De combinatie tussen rijstanden en versnellingen maken dit de meest comfortabele modellen.

Voor wie is er een Altec Stadfiets?

Een Altec stadsfiets heeft altijd een wielmaat van 28 inch. Dit wil zeggen dat de fietsen geschikt zijn voor mensen langer dan 155cm. Over het algemeen worden dit volwassen fietsen genoemd, maar kinderen kunnen dus ook prima gebruik maken van een Altec stadsfiets. Dat is maar goed ook, want dit model is namelijk als schoolfiets zeer populair. Uiteraard is het belangrijk om een goed passende fiets te hebben. Zelf de frame maat berekenen? Zowel voor dames als heren zijn er genoeg Altec stadsfietsen om uit te kiezen. Denk hierbij aan verschillende kleuren, uitvoeringen en framehoogtes.

De soorten Altec stadsfiets

Zoals eerder aangegeven bestaan er veel verschillende Altec stadsfietsen. Een van de meest populaire modellen van het moment is de Altec Metro. Deze goedkope stadsfiets beschikt over 7 versnellingen en heeft ook nog eens twee handremmen! De Altec Verona is iets duurder en heeft ook de zojuist genoemde specificaties, maar beschikt over een luxerzadel en heeft een verende voorvork. Qua luxe is er verder nog erg veel mogelijk bij de Altec stadsfiets. Neem bijvoorbeeld de Altec Legend, een van de meest uitgebreide modellen. Deze beschikt over 7 versnellingen, rollerbrakes, verende voorvork en ook een bagagedrager die in het frame is verwerkt. Je hebt bij elke Altec stadsfiets de optie om de fiets in doos te ontvangen of rijklaar te bestellen.

Een Altec stadsfiets bestellen

Bij Superfietsen hanteren wij de regel: op een werkdag voor 16.00 besteld in doos besteld, is de volgende werkdag in huis! Dit wil zeggen dat je binnen 1 dag al over een fiets in doos kan beschikken. Perfect voor wanneer je een verjaardagscadeau op tijd wil laten leveren bijvoorbeeld. Zelf niet zo technisch? Dan bestaat de optie op onze website om de fiets rijklaar te laten leveren. De levertijd neemt hierdoor wel toe, maar je ontvangt de fiets zo goed als rijklaar thuis! Het enige wat je nog hoeft te doen is de trappers van de Altec stadsfiets indraaien. Voor technische vragen of het maken van een proefrit, kan je ook langsgaan bij een van onze filialen. Hier staan vakkundige monteurs voor je klaar met raad en daad.