6 producten

Kinderfiets 22 inch

Binnen 2 minuten de perfecte kinderfiets vinden?

Wanneer uw kind tussen de 7 en 9 jaar, dan is een Kinderfiets 22 inch echt perfect! Deze fietsen koopt u het voordeligst bij Superfietsen. U geniet van de beste prijzen, een ruim aanbod en natuurlijk persoonlijk advies van onze eigen fietsexperts. Een van deze fietsen is perfect om te geven als een geweldig verassingscadeau. Een eerste fiets krijgen is vaak een hele ervaring voor een kind. Dat zal zeker een verjaardag worden om nooit meer te vergeten! Natuurlijk kunt u ook samen een mooie fiets uitzoeken. Zo weet u zeker dat u de juiste kleur en goed design heeft gekozen. Zowel jongens als meisjes kunnen genieten van een kinderfiets 22 inch. Door het ruime aanbod aan 22 inch kinderfietsen is het voor iedereen mogelijk de perfecte fiets uit te zoeken. De inchmaat heeft bij kinderfietsen, net als bij volwassenfietsen, te maken met de wielmaat. Een groter wiel zorgt automatisch voor een grotere fiets en dus is een langere lichaamslengte noodzakelijk.

Alle kinderfietsen van Superfietsen 

Soorten 22 inch kinderfiets

Een 22 inch kinderfiets kan heel divers zijn. Ondanks dat het allemaal fietsen zijn met dezelfde wielgrootte, is het mogelijk uit verschillende fietsen te kiezen. Mocht er momenteel een mindere voorraad zijn. Houdt dan de website goed in de gate! Hier worden namelijk regelmatig nieuwe modellen toegevoegd. Zo blijft u op de hoogte van allee aanbiedingen en loopt u geen acties mis. Wanneer u een nieuwe  fiets uit gaat zoeken, is de kleur wellicht het eerste wat u op zal vallen. Een 22 inch kinderfiets beschikt over speelse kleuren. Vaak bestaan er leuke combinaties, of  zijn er fietsen met een mooi design of patroon op het frame. Een kinderfiets dient natuurlijk tegen het een en ander bestand te zijn. Het kan er nogal wild aan toe gaan en een ongelukje zit in een kleine hoek. Het frame van een 22 inch kinderfiets is daarom gemaakt van stevig staal. Ter bevordering van de veiligheid en om die ongelukjes te voorkomen beschikt elke kinderfiets 22 inch over betrouwbare remmen. Dit kan in de vorm van een terugtraprem zijn of een combinatie van verschillende type remmen.

  • Stevig
  • Lage prijs
  • Divers aanbod

Hulp bij het kiezen?

Wilt u zeker weten dat de juiste, eerder genoemde, kinderfiets 22 inch heeft? Kijk dan op deze pagina voor het berekenen van de juiste inchmaat die u nodig heeft. Hier staat de leeftijd en lengte die een kind ongeveer dient te hebben voor een bepaalde inchmaat. Hierbij is de lichaamslengte van u kind belangrijker dan de leeftijd. Op dezelfde leeftijd kunnen kinderen namelijk aanzienlijk van elkaar verschillen wanneer het op lengte aankomt.

Meisjesfiets kopen

Als je op zoek bent naar een meisjesfiets met verschillende inchmaten, is het belangrijk om te weten welke maat het meest geschikt is voor de fietser. Inchmaten verwijzen naar de diameter van de wielen van de fiets. Een veel voorkomende maat is 20 inch meisjesfiets, maar er zijn ook andere beschikbare maten, afhankelijk van de leeftijd en lengte van het kind.