6 producten

Transportfiets 24 inch

Vind binnen een paar minuten de perfecte kinderfiets!

Jongens en meisjes genieten graag van een 24 inch transportfiets. Superfietsen heeft daarom een ruim assortiment aan betaalbare transportfietsen. Deze zijn perfect geschikt voor kinderen met de leeftijd tussen de 8 en 12 jaar oud. Lichaamslengte is wel belangrijk dan leeftijd, omdat kinderen nogal van elkaar kunnen verschillen op dezelfde leeftijden. Is uw kind dus op deze leeftijd, dan bent u in deze categorie op de juiste plek. Omdat het om kindertransportfietsen gaat, zijn ze beschikbaar in vele kleuren en mooie designs. Zo heeft iedereen genoeg om uit te kiezen en zijn ze echt blij met hun nieuwe fiets.

Naast dat een 24 inch transportfiets heel erg trendy, zijn ze ook behoorlijk praktisch. Al jaren lang wordt dit model geproduceerd en hebben vele fietsenwinkels ze in het assortiment. Voorheen werden transportfietsen alleen gemaakt in de 28 inch wielmaat. Deze waren dus alleen geschikt voor volwassenen helaas. Daar is verandering in gekomen omdat kinderen natuurlijk ook willen genieten van deze handige en betaalbare fietsen. De voordrager is wat deze fietsen echte 24 inch transportfietsen maakt. Door deze toevoeging kan uw kind met gemak spullen of tassen van A naar B vervoeren. Niet langer hoeft de schooltas aan het stuur gehangen te worden, maar kan deze gewoon op de voordrager geplaatst worden. Door een leuke krat of mand op de voordrager te plaatsen, is het nog makkelijker om dingen met de fiets te vervoeren. Bovendien zorgt dit voor een persoonlijke en unieke twist aan de fiets van uw zoon of dochter. Een 24 inch transportfiets is dan ook perfect voor dagelijkse afstanden naar school of vriendjes en vriendinnetjes.

  • Trendy
  • Praktisch 
  • Betaalbaar

Specificaties 24 inch transportfiets

Een 24 inch transportfiets kan beschikken over vele specificaties. Zo kunnen fietsen die veel op elkaar lijken, toch veel van elkaar verschillen. Denk hierbij aan versnellingen en handremmen. Met een versnelling is het veel makkelijker om lange afstanden af te leggen. Bovendien trapt de fiets veel minder zwaar en rijdt deze over het algemeen erg aangenaam. Het type rem kan zorgen voor een hele andere rijstijl. Handremmen in combinatie met een terugtraprem is voor veel van deze 24 inch transportfietsen een erg goede combinatie. Zo leren kinderen omgaan met een handrem, maar hebben ze nog steeds een vertrouwde terugtraprem die het altijd doet! Het frame van een 24 inch bestaat doorgaans uit stevig staal. Dit maakt de fiets een stukje zwaarder, maar ook erg stevig.

De perfecte fiets

Om zeker te zijn van de perfecte fiets kunt u het beste van te voren de framemaat van uw kind berekenen. Zo kan uw kind gelijk wegrijden zonder dat er nog geruild moet worden van model. Dit bespaart een hoop gedoe! Een fiets geven is misschien wel het beste cadeau ooit. De vraag is alleen of deze in overleg geeft, of het stiekem een verassing houdt!