26 producten

Meisjesfiets 14 inch

Binnen 2 minuten de perfecte kinderfiets vinden?

De stap van een loopfiets naar echte meisjesfiets kan het beste gemaakt worden met een 14 inch meisjesfiets. Hiermee kan uw dochter, kleindochter nichtje of buurmeisje beginnen de wereld te ontdekken. Wel onder toeziend oog van u natuurlijk. Een van de fietsen in deze categorie is perfect voor een meisje tussen de 3 en 5 jaar. Voor het eerst naar school rijden is nog nooit zo leuk geweest als op een nieuwe 14 inch meisjesfiets. Superfietsen heeft voor u dan ook een mooi aanbod om uit te kiezen. Zo kan iedereen over de juiste fiets beschikken en helemaal tevreden onderweg zijn. Leeftijd is slechts een indicatie die belangrijk is voor het bepalen van de grootte van een fiets. de lichaamslengte van uw kind is de meeste belangrijke parameter om in de gate te houden. Veel kinderen tussen de eerder genoemde leeftijden kunnen erg van elkaar verschillen qua lengte. Het is daarom verstandig om eerste de framemaat te berekenen voordat u een 14 inch meisjesfiets koopt. Dit voorkomt teleurstelling achteraf en zorgt ervoor dat uw kindje gelijk weg kan fietsen. Elke kinderfiets 14 inch bekijken?

  • Inclusief zijwieltjes
  • Leuke extra's
  • Diverse designs 

De type 14 inch meisjesfiets

Een meisjesfiets 14 inch kan veel verschillen ondanks dat het tot dezelfde categorie behoort. Denk bijvoorbeeld aan de vele specificaties waarover deze kan beschikken. Een kleine fiets is vaak gemaakt van staal omdat deze stevig moeten zijn. Kinderen kunnen nogal wild omgaan met een fiets, zeker wanneer het een van hun eerste is. Bovendien is het handig dat een kinderfiets tegen een stootje kan mocht deze een keer omvallen. Vaak zitten er op kleinere kinderfietsen 2 type remmen. Zowel een terugtraprem, die vaak standaard is, en een handrem voor de extra zekerheid.Een 14 inch meisjesfiets kan over leuke extra’s beschikken zoals een voordrager of een mandje. De Altec Princes heeft bijvoorbeeld ook een poppenzitje waar het favoriete speeltje van uw dochter in kan zitten! Met de voordrager en het mandje is het erg makkelijk om bijvoorbeeld kleine spullen en schooltasjes mee te nemen. Wat al deze 14 inch meisjesfietsen met elkaar gemeen hebben zijn de zijwieltjes. Hiermee is het makkelijk te leren omgaan met evenwicht en kan uw kind op een fijne manier kennis maken met het verkeer. Uiteraard is het mogelijk deze wieltjes van de fiets af te halen wanneer ze klaar zijn voor de ze stap.

Meisjesfiets 24 inch kiezen 

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de perfecte meisjesfiets 14 inch? Onze klantenservice helpt u graag verder zodat u helemaal blij bent met uw aankoop. Wat misschien nog wel belangrijker is, is dat uw kind de fiets helemaal perfect is. U kunt daarom van te voren samen een leuke fiets uit zoeken. Wilt u het cadeau een verassing houden? Peil dan voorzichtig de wensen en maak de grote dag er eentje om nooit meer te vergeten!

We beschikken over meisjesfietsen in veel maten. Zo hebben we meisjesfietsen 12 inch, 16 inch, 18 inch, 20 inch, 22 inch, 24 inch en 26 inch