25 producten


Opzoek naar een mountainbike voor jongens?

Opzoek naar een goede mountainbike voor jongens? Dan zit je bij superfietsen.nl goed! Naast een ruim assortiment aan mountainbikes voor volwassenen hebben we ook een divers assortiment aan de stoerste jongens mountainbikes. Erg leuk, want zo kun je er meteen samen op uit.

Binnen ons assortiment kun je onder andere kiezen tussen verschillende kleuren, merken, maten en aantal versnellingen. Naast dat we een veelzijdig assortiment aan de leukste mountainbikes voor jongens aanhouden, hanteren we ook nog een laagste prijsgarantie. Dit betekend dat je nooit teveel zult betalen voor jouw nieuwe jongens MTB!

Mountainbike jongens uitzoeken

De mountainbike voor jongens is ontzettend populair! Dit komt omdat dit type fiets er erg stoer uitziet, maar ook om dat een jongens MTB erg divers is in te zetten. Zowel voor de ritjes naar school, vrienden als de avontuurlijke offroad routes zijn mogelijk met dit type kinderfiets! Daarom is het ook erg leuk om cadeau te geven.
Zoals hierboven al benoemd hebben we een leuk, divers assortiment aan kindermountainbikes. Kijk dus vooral rustig rond! Ook kan het een goed idee om er samen even gezellig voor te gaan zitten. 

Je kunt een keuze maken tussen de volgende onderdelen:

Staal of aluminium
Ga je voor staal of kies je toch liever voor aluminium? Staal is erg stevig en voordelig in prijs, maar niet volledig roestbestendig en ook iets zwaarder. Aluminium is daar in tegen wél volledig roestvrij én lekker licht maar wel iets hoger in prijs. De keus is dus helemaal aan jou.

Aantal versnellingen
Binnen ons assortiment kun je kiezen tussen single speed tot 21 versnellingen. Hoe avontuurlijker de routes zijn die je van plan bent om te nemen, des te meer versnellingen we kunnen aanraden.

Diverse remsystemen
Tot slot kun je ook nog een keuze maken tussen verschillende remtypes. Kies je voor een jongens mountainbike met schijfrem? Dan kun je onder alle weersomstandigheden uitstekend remmen. Als bijkomend voordeel zijn schijfremmen erg laag in onderhoud. Ga je toch voor een mountainbike voor jongens met v-brake handremmen? Dan zul je erg daadkrachtig kunnen remmen, maar zul je de remblokjes wel regelmatig moeten afstellen. Uiteindelijk zijn ze ook aan vervanging toe. Gelukkig is dit een redelijk makkelijke klus!

Jongens mountainbike kopen, altijd snel geleverd!

Heb je in een ons assortiment een leuke mountainbike voor jongens kunnen vinden? Dan heb je geluk! Want naast dat we een laagste prijsgarantie hebben, leveren we ook ontzettend snel. Wanneer je jouw nieuwe jongens mtb in doos voor 16:00 besteld, heb je deze doorgaans de volgende werkdag al binnen. Zo kun snel door de bossen crossen! Ben je niet erg handig of heb je geen zin om te sleutelen? Dan kun je er ook voor kiezen om de mountainbike rijklaar te bestellen. In dat geval zal één van onze kundige monteurs de fiets voor je in elkaar zetten, makkelijk zat!

Heb je nog een vraag over één van onze mountainbikes voor jongens of kunnen we je ergens anders bij helpen? Eventueel hebben we ook mountainbikes voor meisjes. Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!


Mountainbikes voor kinderen in ons assortiment