44 producten

Stadsfiets

Stadsfiets 

Een stadsfiets is een van de goedkoopste en toegankelijke fietsmodellen voor zowel dames als heren. Beschikbaar in veel verschillende inchmaten en framehoogtes. Mede hierdoor zijn het zeer populaire modellen. Naar werk, school of natuurlijk de stad, met een stadsfiets is het allemaal geen enkel probleem. Een stadsfiets blinkt uit in de stedelijke omgeving waar de wegen goed begaanbaar zijn. U kunt kiezen voor een zeer robuuste fiets zonder al te veel extra’s, maar wanneer u van luxe houdt, zijn ook hiervoor de perfecte fietsen te vinden. Op zoek naar een stadsfiets die u met gemak van plek  a naar b brengt? Kijk dan een bij de elektrische varianten van deze fietsen. Vaak hebben deze fiets veel extra’s en zijn ze gemaakt van de meest degelijke materialen.

Stadsfiets

Een stadsfiets kan veel verschillende hoogtes en groottes hebben. Echter zijn er ook andere belangrijke specificaties waar u rekening mee moet houden. De framehoogte, het frame materiaal, wielmaat en inchmaat zijn enkele voorbeelden. Uw eigen smaak zal ook een grote rol spelen in wat voor soort fiets u uit kiest. Omdat er veel verschillende smaken bestaan, zijn er ook een groot aantal verschillende kleuren combinaties en patronen beschikbaar. Denk hierbij aan groen, paars, rood of zilver. Natuurlijk zijn dit leuke speelse kleuren, maar voor een stadsfiets wilt u misschien wat meer moderne stads kleuren uitkiezen. Ga dan voor de kleuren zwart, blauw, grijs of wit. Deze passen goed bij het hedendaagse stadsbeeld en geven u en uw fiets een moderne uitstraling. Het is aan u om een favoriet uit te kiezen! Omdat stadsfietsen een zeer populair model zijn, is het voor veel merken een makkelijke beslissing geweest om een stadsfiets uit te brengen. Elk merk heeft zo zijn eigen manier van werken en fietsen produceren. Let goed op de specificaties van de fiets of het iets is waar u gelukkig mee zult zijn!

Een stadsfiets met versnellingen?

Hoewel het vaak voorkomt, hoeft een stadsfiets niet perse versnellingen te hebben. De wat meer scherp geprijsde stadsfietsen hebben vaak geen versnellingen en zijn dan ook zeer onderhoudsvriendelijk. Bent u van plan om lange afstanden af te leggen? Dan is een stadsfiets met versnellingen juist wat meer voor u! Het aantal versnellingen kan variëren. Voorbeelden van naafversnellingen zijn Single Speed, Shimano Nexus 3, 7 of 8. Voor het derailleursysteem heeft u keuze uit 7, 18, 21, 24, 27, 30 versnellingen. Voor elk type terrein heeft u de juiste versnelling beschikbaar. Lange rechte stukken zijn bedoeld voor een hoge versnellingen en de wegen met veel bochten zijn het beste af te leggen met een lage versnelling. Let er vooral bij een derailleur versnelling op dat u niet tijdens het stilstaan schakelt. Dit kan er namelijk voor zorgen dat de ketting er zeer makkelijk af valt.

  • Veel kleuren beschikbaar
  • Luxe specificaties
  • Comfortabel fietsen

Een perfecte stadsfiets van Superfietsen

U kunt bij Superfietsen terecht voor een zeer breed en divers aanbod aan stadsfietsen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat u een passende fiets aanschaft. Het berekenen van de framemaat is daarom iets wat u aan de voorhand van uw aankoop het beste al kunt doen. Voor persoonlijk advies en vragen kunt u natuurlijk altijd terecht bij onze klantenservice.