8 producten

Victoria fietsen: een fiets waar je op kunt rekenen

Ben je op zoek naar een kwalitatieve topfiets met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding? Dan zit je goed bij Victoria fietsen. Dit Duitse merk is de afgelopen jaren keihard gegroeid in populariteit. Dat is natuurlijk niet voor niks! Het assortiment van Victoria bestaat uit hoogwaardige en kwalitatieve fietsen. Zij hebben een ruim scala aan diverse modellen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Victoria stadsfietsen. Zo vind jij zeker een fiets die aansluit op jouw wensen.

Over Victoria fietsen

Victoria is een hoog aangeschreven fietsenmerk uit Duitsland wat teruggaat tot 1886. Dit mooie fietsenmerk onderscheid zich door de hoge kwaliteit van de individuele fietsonderdelen. In het assortiment van Victoria vind je een uitgebreide selectie van diverse e-bikes en trekking fietsen. Doordat de kwaliteit van dit merk zo hoog ligt, zijn de Victoria fietsen erg populair onder de fanatieke fietsers. Victoria is zo overtuigd van de kwaliteit van haar fietsen, dat dit merk 2 jaar garantie geeft op alle onderdelen en 10 jaar op het frame! Het is dus ook helemaal niet zo gek dat Victoria fietsen in meerdere fietstijdschriften is benoemd tot de meest kwalitatieve e-bike merk.

Doordat Victoria fietsen over een hoge kwaliteit beschikken, zul je lang kunnen genieten van je nieuwe tweewieler! Dit merk is bovendien altijd bezig met het verbeteren van haar producten. Ze houden altijd de comfort van de fietser in het achterhoofd. Er zijn zowel victoria damesfietsen als victoria herenfietsen.

Wanneer je kiest voor een Victoria fiets kiest, kies je voor échte Duitse degelijkheid.

Victoria elektrische fietsen

Opzoek naar een Victoria e-bike? Heel verstandig, want dit Duitse merk is een expert op gebied van de elektrische fiets. Het is dan ook helemaal niet gek dat Victoria één van de snelst groeiende e-bike merken in Nederland én België.

Victoria ontwerpt haar fietsen met de wensen van de fietser in het achterhoofd. Daarom heeft dit Duitse merk speciaal voor de Nederlandse landschappen de H-serie ontworpen. De Victoria E-bikes onderscheiden zich door bovengemiddelde comfort en hoogwaardige onderdelen. Zo garanderen wij jou vele plezierige fietsritjes!De e-bikes van Victoria beschikken vooral over accu’s van Bosch. Denk bijvoorbeeld aan de Bosch Active Line plus en de Bosch Performance line cx. Mede hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare kwaliteit en hoge actieradius.

De Victoria e-bike in het kort:
- Duitse degelijke kwaliteit
- 2 Jaar garantie op alle onderdelen & 10 jaar op het frame
- Altijd comfortabel onderweg
- Ruim assortiment

De historie van de Victoria fiets

Victoria bestaat al een hele poos, namelijk sinds 1866. Toentertijd waren dit alleen nog fietsen zonder elektrische ondersteuning. Nadat dit een succes bleek te zijn, ging Victoria zich richten op nieuwe ontwikkelingen binnen de fietsenbranche. Leuk weetje: de eerste elektrische fiets van Victoria reed op benzine. Tegenwoordig is dit natuurlijk al lang niet meer zo, maar kan dit merk de opgedane kennis wel goed gebruiken! Er zijn zelfs Hybride fietsen van Victoria. Al gaat dit niet over het type brandstof wat ze gebruiken voor de aandrijving, maar op de verschillende manieren waarop je ze kan gebruiken.


Victoria fietsen kopen

Ben je erover uit en wil je een Victoria fiets aanschaffen? Dan kun je deze op superfietsen.nl tegen een laagste prijsgarantie bestellen. Dit is nog niet alles, want we leveren ook ontzettend snel. Zo kun je al snel genieten van een ritje op jouw nieuwe aanwinst. Hebben we al gezegd dat we je Victoria fiets 100% rijklaar voor je maken zonder extra kosten? Dit betekend dat je niet zelf meer hoeft te sleutelen aan je fiets. Wil je jouw bestelling liever achteraf of in delen betalen? Dat kan ook! 

Heb je nog een vraag over één van onze Victoria fietsen of kunnen we je ergens anders bij helpen? Neem dan zeker contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!

 

Victoria fietsen