123 producten

Elektrische Damesfiets

Op zoek naar een elektrische fiets die bij jou past?

Een elektrische damesfiets kan veel geld besparen! Zo hoef je met een e-bike bijvoorbeeld geen ov-kaartje meer te kopen en heb je geen last meer van lange wachttijden. Bovendien kun je een hoop centjes besparen op benzine. Maar dit is niet het enige dat zijn er al twee voordeel! Naast dat je kunt besparen, ben je namelijk ook nog gezond bezig. Wist je bijvoorbeeld dat wanneer je regelmatig de elektrische damesfiets pakt, je de kans verkleint op diabetes type 2 en hart- en vaatziekten. Daarnaast is het bewezen dat fietsen zeer ontspannend werkt. Stress is natuurlijk de oorzaak van veel problemen, zo kun je dus veel narigheid voorkomen. Dacht je dat we alle voordelen al benoemd hadden? Nee zeker niet! Fietsen zorgt er namelijk ook voor dat je beter slaapt. Uit onderzoek blijkt dat je met slechts 30 minuten fietsen per dag gemiddeld een uur langer door kan slapen én 30 minuten eerder in slaap valt! Als laatst is fietsen ook een hele goede manier om die extra kilo’s kwijt te raken. Met 10 minuten fietsen verbrand je zo’n 97 calorieën. Fietsen is bovendien een low-impact sport, zeker wanneer je kiest voor een elektrische damesfiets! Dit betekend dat deze sport ook zeer geschikt is voor mensen die bijvoorbeeld wat slechter ter been is. Fiets je vaak in de regen? Bekijk dan eens onze regenkleding

Dit kan duurzaam en met veel comfort voor weinig geld. Elke dames e bike is uitermate geschikt voor korte ritjes naar je werk, school of vrienden. Deze kleine afstanden zijn echt een peulenschil voor de elektrische fiets. Dit is natuurlijk mooi, maar op de langere afstanden komt een dames e-bike helemaal tot zijn recht. Door de elektrische trapondersteuning zul je niet eens merken dat je al kilometers verder bent. Het is niet alleen fijner om mee te fietsen, maar zorgt er ook voor dat je ook nog eens tijd kunt besparen. Files komen helaas steeds vaker voor door het drukke verkeer wat zich door de straten van Nederland begeeft. Echter op het fietspad is vaak nog genoeg ruimte om op de fietsen. Met een elektrische damesfiets ontwijkt je files en is de drukte gemakkelijk te ontwijken. Vaak ben je zo sneller bestemming dan met een auto. Het fietstempo ligt dan ook beduidend hoger dan op niet elektrische damesfiets. De aanschafprijs van een e-bike voor dames ligt wel wat hoger, maar dit betaald zichzelf naar een tijd ongetwijfeld terug. Niet alleen omdat je minder brandstof nodig heeft voor de auto, maar ook omdat je zo elke dag in beweging blijft. Zeker wanneer de echt grote afstanden geen enkel probleem meer voor je zijn! Door innovaties en ontwikkelingen is de elektrische dames fiets voor iedereen een stuk toegankelijker geworden.

Voordelen van een elektrische fiets dames

  • Comfort en gemak
  • Elektrisch fietsen is goed voor de gezondheid
  • Elektrisch fietsen werkt stres verlagend
  • Vermijd files
  • Gemakkelijk lange afstanden afleggen
  • Ook geschikt voor mensen die slechter ter been zijn
  • Extra voordelig bij Superfietsen!

Comfortabel op weg met een elektrische Damesfiets

Het ongekende gemak en comfort van een e bike voor vrouwen is te wijden aan de elektrische trapondersteuning. Deze motor kan in het voorwiel, achterwiel, of bij de trapas zitten. De accu is vaak geplaatst onder de bagagedrager, maar kan ook verwerkt zijn in het frame of de naaf van een elektrische damesfiets. Het opladen van deze fietsen kan doorgaans bij elk stopcontact gedaan worden. Hiervoor is dus geen speciale aansluiting voor nodig. De accu kan ook uit de elektrische damesfiets gehaald worden. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld geen stopcontact in de buurt van je fiets hebt. De afstand die je op elke volle accu kan rijden (actie radius), kan sterk verschillen. Dit kan bijvoorbeeld afhangen van de manier waarop je de elektrische damesfiets gebruikt, tegenwind, bandenspanning etc. Op een elektrische fiets voor dames zitten, naast verschillende rijstanden, ook vaak nog reguliere versnellingen. De rijstanden zijn te bedienen met de display op uw stuur. Hiermee geef je aan hoeveel trapondersteuning je wenst te ontvangen. De versnellingen bepalen de trapzwaarte van jouw fiets en kunnen je helpen gemakkelijk een heuvel op te komen. Ook zonder de elektrische trapondersteuning zullen deze e-bikes voor dames dus lekker rijden!

Goedkope e-bike dames

Ondanks dat het allemaal elektrische damesfietsen zijn, bestaat er toch een grote mate van diversiteit. Er bestaan verschillende type elektrische fietsen voor dames.  Of het nu om dagelijkse korte afstanden gaat of langere fietstochten, een elektrische stadsfiets kan het makkelijk aan. Heb je  behoefte aan wat meer bagageruimte op je fiets, of wil je graag op een trendy fiets voor de dag komen? Overweeg dan eens een elektrische transportfiets voor vrouwen. Deze fietsen zijn er namelijk voor gemaakt om meer bagage mee te kunnen nemen dan een reguliere fiets. Door de elektrische trapondersteuning zult je van het extra gewicht weinig merken. Is een transportrekje niet genoeg? Dan hebben we ook elektrische bakfietsen in ons assortiment. Hierin kun je een hoop bagage kwijt. Naast bagage kunnen ook kinderen plaatsnemen in de laadbak. Daarom is dit een zeer populaire keuze onder ouders met meerdere jonge kinderen en goed alternatief op de elektrische moederfiets.
Bovendien bieden we je bij Superfietsen de laagste prijsgarantie op elke elektrische damesfiets. Dit wil zeggen dat je dus nooit te veel betaald en een fiets kopen voor de laagste prijs mogelijk is! Mocht je dezelfde fiets ergens anders toch goedkoper vinden, laat het ons dan weten. Wij passen de prijs direct aan en bieden je de fiets voor de laagste prijs!Ruim aanbod aan diverse elektrische damesfietsen

Binnen ons assortiment vind je een ruim en divers aanbod aan de beste elektrische damesfietsen! Zo vind je bij ons zeker een model die aansluit op jouw wensen. Buiten diverse modellen, kun je een keuze maken uit verschillende specificaties en merken. Zo hebben we elektrische fietsen van Altec of vogue voor iedereen die op zoek is naar een e-bike voor vrouwen met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Wil je een hippe elektrische fiets? Dan zouden we de e-bikes van Cortina van harte aanraden. Ben je meer van de lange afstanden en doe je dit graag in luxe en comfort? Neem dan een kijkje bij onze Victoria of Qwic fietsen.

Buiten het merk fiets, zul je ook een keuze moeten maken in motorpositie. We hebben elektrische damesfietsen met middenmotor, voorwielmotor en achterwielmotor. Iedere positie heeft zo zijn voor en nadelen. Graag benoemen we deze voor je!

Middenmotor
De middenmotor is de meest populaire motorpositie, omdat deze de meeste voordelen met zich mee brengt. Een middenmotor ondersteund namelijk een natuurlijke rijervaring. Dit komt omdat dit type motor niet de wielen maar de trappers aandrijft. Omdat deze motor zich in het midden van de fiets bevindt, geniet je ook nog van een optimale balans. Het enige nadeel van de elektrische damesfiets met middenmotor is dat deze wat hoger is in prijs, maar krijgt er dan wel veel voor terug!

Voorwielmotor
Een voorwielmotor is erg geruisloos, zo kun je extra genieten van alle mooie ritjes die je zult gaan maken. Een nadeel van dit type motor is dat de voorwiel sneller zal slijten en de motor een trekkend gevoel kan geven. Hier tegenover staat dat wel dat een voorwielmotor een stukje goedkoper en minder onderhoudsgevoelig is.

Achterwielmotor
Een achterwielmotor is net als zijn voorganger doorgaans erg stil. Daarnaast is dit type motor ook zeer krachtig! Je zult met e-bike met achterwielmotor altijd de wind in de rug ervaren. Een nadeel is dat dat dit type motor extra onderhoud nodig zal hebben en het vervangen van het achterwiel of plakken van de band een lastigere klus zal zijn.

Vind je het lastig om een keuze te maken? Dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Op zoek naar een aanbieding voor je elektrische fiets?

Een elektrische damesfiets kopen?

Om zeker te weten of een elektrische damesfiets bij je past kun je altijd om advies vragen of langs gaan bij een van onze servicepunten. Graag leggen we ook de andere voordelen van Superfietsen uit! Een elektrische damesfiets bestellen kan een hele klus zijn. Daarom maken we het voor je graag een stukje makkelijker. Om te beginnen heeft elke elektrische fiets minimaal 2 jaar fabrieksgarantie. Wel zo lekker bij een grotere aankoop. Overigens raden we altijd aan een extra slot bij uw e-bike voor dames aan te schaffen. Dit type fietsen wordt steeds populairder, helaas ook bij dieven. Veel elektrische damesfietsen beschikken over een goed genoeg slot om deze te kunnen verzekeren. Let op het art keurmerk die nodig is om een fiets te kunnen verzekeren.

Er bestaat een groot aanbod aan elektrische damesfietsen. Graag bieden wij dit brede assortiment aan zodat iedereen een fiets kan kiezen die bij zijn of haar wensen past. Zo heb je al een dames elektrische fiets voor minder dan €1000! Elk merk wel een manier om uit te blinken op het gebied van fietsen. De filters op deze pagina zijn erg handig bij het selecteren van de voor jouw perfecte fiets. Bijvoorbeeld alle kleuren die je niet wilt zijn binnen een paar klikken weg te filteren. Zo blijft precies de elektrische damesfiets over die jij wilt!

Een elektrische damesfiets kopen bij Superfietsen betekent ook dat u de een dames e-bike 100% rijklaar ontvangt. De levertijd bedraagt tussen de 3-5 werkdagen. Je kunt dus wel bijna direct wegrijden op jouw nieuw elektrische damesfiets! Mocht je benieuwd zijn geworden naar onze fietsen en bent u opzoek naar meer informatie? Schuw dan niet om contact met ons op te nemen!