212 producten

Hulp nodig met kiezen? Wij helpen je graag met onze keuzehulp. Doe de keuzehulp

Elektrische Damesfiets voor de sportieve vrouw van tegenwoordig!Elektrische Damesfiets

Een elektrische damesfiets kan veel geld besparen!  Dit kan duurzaam en met veel comfort voor weinig geld. Elke dames e bike is uitermate geschikt voor korte ritjes naar uw werk, school of vrienden. Deze kleine afstanden zijn echt een peulenschil voor deze elektrische fiets. Dit is natuurlijk mooi, maar op de langere afstanden komt een dames e-bike helemaal tot zijn recht. Door de elektrische trapondersteuning zult u niet eens merken dat u al kilometers verder bent. Het is niet alleen fijner om mee te fietsen, maar zorgt er voor dat u ook nog eens tijd kunt besparen. Files komen helaas steeds vaker voor door het drukke verkeer wat zich door de straten van Nederland begeeft. Echter op het fietspad is vaak nog genoeg ruimte om op de fietsen. Met een elektrische damesfiets ontwijkt u files en is de drukte gemakkelijk te ontwijken. Vaak bent sneller op uw bestemming dan met een auto. Het fietstempo ligt dan ook beduidend hoger dan op niet elektrische damesfiets. De aanschafprijs van een e-bike voor dames ligt wel wat hoger, maar dit betaald zichzelf naar een tijd ongetwijfeld terug. Niet alleen omdat u minder brandstof nodig heeft voor de auto, maar ook omdat u elke dag in beweging blijft. Zeker wanneer de echt grote afstanden geen enkel probleem meer voor u zijn. Door innovaties en ontwikkelingen is de elektrische dames fiets voor iedereen een stuk toegankelijker geworden.

Voordelen van een elektrische fiets dames

  • Comfort en gemak
  • Vermijd files
  • Gemakkelijk lange afstanden afleggen
  • Extra voordelig bij Superfietsen!

Comfortabel op weg met een elektrische Damesfiets

Het ongekende gemak en comfort van een e bike voor vrouwen is te wijden aan de elektrische trapondersteuning. Deze motor kan in het voorwiel, achterwiel, of bij de trapas zitten. De accu is vaak geplaatst onder de bagagedrager, maar kan ook verwerkt zijn in het frame of de naaf van een elektrische damesfiets. Het opladen van deze fietsen kan doorgaans bij elk stopcontact gedaan worden. Hiervoor is dus geen speciale aansluiting voor nodig. De accu kan ook uit de elektrische damesfiets gehaald worden. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld geen stopcontact in de buurt van uw fiets heeft. De afstand die u op elke volle accu kan rijden (actie radius), kan sterk verschillen. Dit kan bijvoorbeeld afhangen van de manier waarop u de elektrische damesfiets gebruikt, tegenwind, bandenspanning etc. Op een elektrische fiets voor dames zitten, naast verschillende rijstanden, ook vaak nog reguliere versnellingen. De rijstanden zijn te bedienen met de display op uw stuur. Hiermee geeft u aan hoeveel trapondersteuning u wenst te ontvangen. De versnellingen bepalen de trapzwaarte van uw fiets en kunnen u helpen gemakkelijk een heuvel op te komen. Ook zonder de elektrische trapondersteuing zullen deze e-bikes voor dames dus lekker rijden!

Goedkope e-bike voor dames

Ondanks dat het allemaal elektrische damesfietsen zijn, bestaat er toch een grote mate van diversiteit. Er bestaan verschillende type elektrische fietsen voor dames.  Of het nu om dagelijkse korte afstanden gaat of langere fietstochten, een elektrische stadsfiets kan het makkelijk aan. Heeft u behoefte aan wat meer bagageruimte op uw fiets, of wilt u graag op een trendy fiets voor de dag komen? Overweeg dan eens een elektrische transportfiets voor vrouwen. Deze fietsen zijn er namelijk voor gemaakt om meer bagage mee te kunnen nemen dan een reguliere fiets. Door de elektrische trapondersteuning zult u van het extra gewicht weinig merken. Bovendien bieden we u bij Superfietsen de laagste prijsgarantie op elke elektrische damesfiets van het merk Altec. Dit wil zeggen dat u dus nooit te veel betaald! Mocht u dezelfde fiets ergens anders toch goedkoper vinden, laat het ons dan weten. Wij passen de prijs direct aan en bieden u de fiets voor de laagste prijs.

Een elektrische fiets dames kopen?

Om zeker te weten of een elektrische damesfiets bij u past kunt u altijd om advies vragen of langs gaan bij een van onze servicepunten. Graag leggen we ook de andere voordelen van Superfietsen uit! Een elektrische damesfiets bestellen kan een hele klus zijn. Daarom maken we het voor u graag een stukje makkelijker. Om te beginnen heeft elke elektrische fiets minimaal 2 jaar fabrieksgarantie. Wel zo lekker bij een grotere aankoop. Overigens raden we altijd aan een extra slot bij uw e-bike voor dames aan te schaffen. Dit type fietsen wordt steeds populairder, helaas ook bij dieven. Veel elektrische damesfietsen beschikken over een goed genoeg slot om deze te kunnen verzekeren. Let op het art keurmerk die nodig is om een fiets te kunnen verzekeren.

Er bestaat een groot aanbod aan elektrische damesfietsen. Graag bieden wij dit brede assortiment aan zodat iedereen een fiets kan kiezen die bij zijn of haar wensen past. Door de vele merken zit er altijd wel iets geschikts tussen! Neem bijvoorbeeld het merk qwic, volledig gespecialiseerd in het maken van e-bikes. Zo weet u zeker dat u over een kwaliteitsfiets beschikt, boordevol innovatie en technische snufjes. Voor degene die met een budget een elektrische damesfiets zoeken, is er het merk Altec. Dit merk heeft ook fietsen in het hogere prijs segment, maar focust zich vooral op de goedkopere e-bikes. Qua kwaliteit niks mis mee, maar net even wat simpeler uitgevoerd. Zo heeft u al een dames elektrische fiets voor minder dan €1000! Zo heeft elk merk wel een manier om uit t blinken op het gebied van fietsen. De filters op deze pagina zijn erg handig bij het selecteren van de voor u perfecte fiets. Bijvoorbeeld alle kleuren die u niet wilt zijn binnen een paar klikken weg te filteren. Zo blijft precies de elektrische damesfiets over die u wilt!

Een elektrische damesfiets kopen bij Super fietsten betekent ook dat u de een dames e-bike van Altec 95% rijklaar ontvangt. U hoef alleen nog maar het stuur recht te zetten en de trappers in te draaien! De levertijd bedraagt tussen de 3-5 werkdagen. U kunt dus wel bijna direct wegrijden op uw nieuw elektrische damesfiets! Mocht u benieuwd zijn geworden naar onze fietsen en bent u opzoek naar meer informatie? Schuw dan niet om contact met ons op te nemen!