33 producten

Regenkleding

Regenkleding is onmisbaar in het regenachtige Nederland. Naar werk, school, de stad, een feestje of tijdens een rondje fietsen. Iedereen heeft wel eens gedacht, had ik nu maar regenkleding bij. Zelfs als het lekker weer lijkt kan het zomaar ineens omslaan. Ons regenachtige landje heeft genoeg moois te bieden op de fiets. Wel is het dan zo fijn dat je droog aankomt op de plaats van bestemming. In het Nederlands zijn er meer dan 500 woorden voor water. Met de juiste regenkleding kan je dan ook veel nattigheid voorkomen! Voor alle weerstypen die de natuur te bieden heeft, hebben wij regenkleding. Zowel regenjassen, regenbroeken, regenschoenen en volledige regenpakken. Tegenwoordig zien we ook steeds meer modieuze regenkleding voorbij komen. Voorheen waren het vooral felle, opvallende en ruime regenjassen. Nu is het zo dat veel mensen een regenjas ook als gewone jas gebruiken. Regenkleding kan dus veel meer dan alleen het water uit je trui houden.  

Assortiment regenkleding

Voor zowel dames als heren is er regenkleding beschikbaar. Vaak kan je op de product pagina's de perfecte maat kiezen die jou past. Ze zijn beschikbaar in de maten S tot XXL en komen dan ook overeen met de standaard kleding maten. Kies er eentje die goed bij je fiets past en komt helemaal stijlvol voor de dag! Basil is een van de meest populaire merken wanneer het om regenkleding gaat. Basil heeft een ruim assortiment mooie regenjassen. Ontworpen voor de fietser en daarom voorzien van slimme details. Maar waarmee je ook gezien mag worden als je even niet de op de fiets zit. Natuurlijk zijn alle fietsregenjassen waterdicht, ademend en winddicht. Je komt dus altijd droog  op jouw bestemming aan! Een wat minder bekende maar wel betaalbaarder regenkleding merk is Mirage. Hiervan kan je de broek los bestellen, of samen met de regenjas.

Tips voor fietsen met regenkleding

Regenkleding kan veel, maar misschien niet alles drooghouden. Als je regenkleding aanhebt, maar geen water dichte schoenen, krijg je alsnog natte sokken. Wij hebben dan ook een aantal handige tips om, in combinatie met je regenkleding, helemaal droog te blijven. Zorg dat de jas die je aanhebt, niet te groot is. Dit kan voor vouwen zorgen wanneer je op de fiets gaat zitten. In deze vouwen kan water ophopen en bij te grote hoeveelheden gaan lekken. Dat wil je natuurlijk niet hebben! Als je met wat bagage onderweg bent, wil je dat deze ook droog blijft. Hiervoor hebben we handige hoezen die je over je tas kan plaatsen. Zo blijft alles wat je bij hebt ook droog! We hebben trouwens ook fietshoezen die je fiets tegen regen beschermen. Een extra paar sokken kan eigenlijk nooit kwaad. Veel regenkleding sluit net niet af tot over je schoenen. Nu bestaan er wel waterdichte schoenen, maar lang niet iedereen heeft die. Droge sokken, of zelfs een extra paar schoenen, zijn dan een mooie toevoeging bij je regenkleding.

Regenkleding kopen

Bij Superfietsen hebben we regenkleding in veel verschillende soorten en maten. Maar hoe weet je welke regenkleding je past? Door langs te komen bij onze Superstore en het te passen natuurlijk. Hier staan onze experts voor je klaar en kan je alles passen. Misschien gelijk een mooie nieuwe fiets uitzoeken die perfect bij je regenkleding past.