27 producten

Spatbord fiets

Ben je opzoek naar een spatbord voor je fiets? Superfietsen heeft een ruime keuze aan diverse spatborden. Een spatbord maakt het fietsen een stuk aangenamer, bijvoorbeeld wanneer het slecht weer is. Het vangt namelijk het opspattend water en modder op dat via het wiel ophoog komt. Zo blijft je fiets of mountainbike, net als jijzelf, even wat schoner!

Assortiment Spatborden

Spatborden zijn er in verschillende maten en type bevestigingen. Het is belangrijk om te kijken naar welke inchmaat je nodig hebt en waar je deze wilt plaatsen. 

In ons assortiment vind je voorspatborden, achterspatborden en spatbordensets van verschillende merken en voor diverse inchmaten. Zo hebben wij spatborden van deze merken; Polisport, Topeak, Mirage, SKS in het assortiment. Ook vind je in onze collectie spatborden voor deze inchmaten; 20 inch, 24 inch, 26 inch, 27,5 inch en 29 inch.

Spatbord mountainbike

Mountainbikes komen vaak niet standaard met spatborden, maar deze kunnen gelukkig wel eenvoudig op de fiets gemonteerd worden. De spatborden voor mountainbikes zijn meestal van kunststof, en dus makkelijk schoon te maken. Als je op zoek bent naar een voorspatbord kun je kiezen uit de bevestiging aan de voorvork of aan de onderbuis van het frame. Tussen achterspatborden kun je kiezen uit montage op de achtervork of op de zadelpen.

Onder spatborden voor mountainbikes kun je een keuze maken uit verschillende opties. Zo heeft bijvoorbeeld het merk Polisport modellen die over een vaste bevestiging beschikken maar ook modellen met een klikbevestiging. Het voordeel van een klikbevestiging is dat de spatborden gemakkelijk handmatig van de mountainbike afgehaald kan worden.

Waar zijn spatborden goed voor?

Spatborden worden vaak ingeschakeld omdat de fietser niet vies en nat wilt worden. Toch hebben spatborden ook heel wat andere voordelen. Door deze toevoeging zal de fiets namelijk ook schoner blijven. Hierdoor hoef je minder vaak onderhoud te verrichten op je fiets en kun je langer doen met je geliefde tweewieler.

Natuurlijk is het nog erg belangrijk dat je jouw mountainbike na elke rit even schoon poetst!

 

Spatbord kopen

Plaats je een bestelling voor 15.00? Dan versturen wij jouw bestelling dezelfde werkdag nog op. Heb je vragen over één van onze spatborden of kunnen we je ergens anders bij helpen? Neem dan contact op met de klantenservice. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09:00 tot 16:00 en te bereiken via het mailadres [email protected]