15 producten


Mountainbike voor meisjes kopen

Op jacht naar een leuke mountainbike voor meisjes? Superfietsen heeft voor alle stoere meiden een divers assortiment aan mountainbikes. Zo vind je zeker een model dat aan jouw wensen voldoet.

Assortiment meisjes mountainbike

Zoals we net al aangaven, beschikken we over een diverse mountainbikes voor meiden. Zo kun je onder andere kiezen uit verschillende kleuren, remsystemen, aantal versnellingen en merken. Om je te helpen bij het maken van een keuze leggen we graag het verschil uit tussen een aantal onderdelen.

Zo kun je bijvoorbeeld een keuze maken tussen twee materialen, namelijk aluminium of staal, wanneer het gaat om de frame van de meisjes mountainbike. Staal is enorm sterk en kan dus wel tegen een stootje. Daarnaast is staal erg betaalbaar. Echter is dit materiaal wat zwaarder en daarom niet geschikt voor hogere sprongen. Daarnaast is staal niet volledig roestvrij. Aluminium is iets duurder in prijs maar in tegenstelling tot staal wel volledig roestvrij en lekker licht.

Binnen ons assortiment aan MTB’S voor meisjes kun je ook nog kiezen tussen het aantal versnellingen. Onze meisjes mountainbikes hebben 1 tot 21 versnellingen. Over het algemeen geldt: hoe langer en avontuurlijker de rit, hoe meer versnellingen we kunnen aanraden.

Als last but not least zul je ook een keuze moeten maken tussen het type rem. Zo kun je kiezen tussen schijfremmen of v-brakes. V-brakes zijn betaalbaar en remmen erg daadkrachtig. Wel zal je deze remblokjes om de 2 maanden af moeten stellen. Zo garandeer je een veilige rit. Op den duur zijn ze aan vervanging toe. Gelukkig is dit een eenvoudige klus! Schijfremmen zijn de beste type remmen. Ze werken namelijk uitstekend onder alle weersomstandigheden en zijn volledig onderhoudsvrij. Extra handig op een mountainbike die vaak door de modder rijdt. De keuze is volledig aan jou!


Meisjes mountainbike tegen de laagste prijsgarantie

Heb je één van onze meisjes mountainbikes op het oog? Dan kun je deze via ons bestellen met de laagste prijsgarantie. Daarnaast geniet je ook nog van een snelle levering! Wist je bijvoorbeeld dat wanneer je jouw meisjes mountainbike voor 16:00 besteld, deze vaak de volgende werkdag al ontvangt? Zo kun je super snel genieten van die avontuurlijke ritten! Heb je geen zin om zelf te sleutelen aan je nieuwe tweewieler? Dan kun je er ook voor kiezen om deze rijklaar te bestellen. Na levering kun je dan direct opstappen.

Heb je nog een vraag over een meisjes mountainbike of kunnen we je ergens anders bij helpen? Neem dan contact op met één van onze klantenservicemedewerkers. We voorzien je graag van passend advies.

Mountainbikes voor meisjes in ons assortiment