5 producten

Altec Omafiets

De Altec Omafiets is te herkennen aan het klassieke design. Dit is weliswaar in een nieuw jasje gestopt, maar nog steeds even onmiskenbaar. Damesfietsen zijn sowieso al populairder dan herenfietsen en hierbij spannen omafietsen de kroon. Oma’s, moeders en dochters hebben allemaal wel een keer op een omafiets gereden. De klassiek retro look past goed bij de stijlen van tegenwoordig en het hedendaagse stadsbeeld. Een omafiets van Altec is niet alleen scherp geprijsd, maar beschikt ook over stevige onderdelen. Een omafiets is sowieso vaak al robuust door de afwezigheid van gecompliceerde onderdelen. De fietsten beschikken over een lage instaphoogte zodat iedereen erop kan rijden. U zal een fijne zithouding hebben door de vorming van het zadel en stuur. Een omafiets is perfect geschikt voor dagelijks gebruik naar bijvoorbeeld school, werk of de stad. De onderdelen die de Altec omafiets wel heeft, zijn makkelijk te onderhouden en gaan lang mee. Zo beschikken de fietsen over eens stevig frame dat wel tegen een stootje kan. De gesloten kettingkast en jasbeschermer dienen ter bescherming van uw kleding zodat deze niet vies wordt of kapot gaat.

  • Betaalbaar model
  • Veel kleuren beschikbaar
  • Stevige fietsen

Kleuren van Altec omafiets

Iedereen heeft natuurlijk een andere smaak wanneer het op fietsen en kleur aankomt. Omdat iedereen een andere smaak heeft wanneer het op fietsen en kleur aan komt, hebben wij voor u een breed aantal kleuren om uit te kiezen. De standaard kleuren zoals zwart, wit, grijs en blauw zijn goed vertegenwoordigd in ons assortiment.  Mocht u graag wat meer opvallen, kunt u voor een wat meer speelser design kiezen. Hierin zitten vaak opvallende kleuren verwerkt. Zeker kindermodellen beschikken vaak over een speels patroon/design op het frame. Bovendien zijn de fietsen makkelijk te herkennen op het schoolplein.

Verschillende modellen van de fiets

Ondanks dat die allemaal Altec Omafietsen zijn, bestaan er nog steeds veel verschillende varianten. Altec heeft een groot en divers aanbod aan fietsen waaruit u kunt kiezen. Elk model heeft zo zijn eigen eigenschappen en specificaties. Zo heeft iedereen wat om uit te kiezen. De Altec Roma is bijvoorbeeld een zeer simpele, maar betrouwbare Altec omafiets. Deze fiets is zeer robuust en niet zomaar klein te krijgen. De Altec London Omafiets biedt wat meer luxe door middel van de voordrager, zadel en de handvatten. Deze fiets is ook beschikbaar met een leuk patroon op de kettingkast en jasbeschermers. Natuurlijk is het ook belangrijk om rekening te houden met de grootte van uw Altec Oma fiets. Denk hierbij aan de wielmaat en framemaat. Om er achter te komen welke het beste bij u past kunt u deze pagina bezoeken.