Yepp achterzitje

Met een Yepp achterzitje zijn jij en je kindje verzekerd van een comfortabele, maar vooral veilige fietstocht. Perfect om lekker een rondje mee te gaan fietsen, of op bezoek te gaan bij opa en oma! Een achterzitje van Yepp is van hoge kwaliteit en gaat daarom ook erg lang mee. Yepp is een Zweeds merk dat al jaren lang niets anders dan het beste produceert op het gebied van kinderzitjes. Zo zijn ook de Yepp achterzitjes niet alleen erg leuk om naar te kijken, maar ook getest op meerdere punten. Naast veilig, is Yepp ook nog eens duurzaam. Door achterzitjes te maken van hoge kwaliteit een met een tijdloos design, stimuleert Yepp langdurig gebruik. Tijdens het productie proces zijn ze altijd op zoek naar recyclebare materialen om de impact op het klimaat zo veel mogelijk te beperken.  

Toch op zoek naar een Yepp voorzitje?

Veiligheid Yepp achterzitje

Een Yepp achterzitje moet over bepaalde veiligheidskenmerken beschikken wil het voldoen aan de strenge eisen. Als moeder of vader wil je er van verzekerd zijn dat je kind comfortabel en veilig in het Yepp achterzitje kan zitten. Het moederbedrijf van Yepp, Thule, heeft zelf een test center waar alle producten rigoureus getest worden. Ze gaan tot het uiterste om er voor te zorgen dat alle producten voldoen aan de internationale veiligheidsnormen. Zoals bijvoorbeeld TÜV-keurmerk! Elk Yepp achterzitje beschikt natuurlijk over een veiligheidsgordel. Vaak ook met een gordel die beschikt over 5 bevestigen. Dit is steviger dan een achterzitje met 3 bevestigingspunten. Ook raden de experts aan je kind een helm op te doen. Veiliger dan dat kan niet!  

Yepp achterzitje voordelen:

  • Voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar oud, tot maximaal 22 kg
  • Kindveiligheid die voldoet aan de strengste internationale eisen
  • Kindveilige gesp met zachte schouderpads
  • Waterafstotend en makkelijk schoon te maken

Welke yepp Achterzitje past bij mij

Een Yepp achterzitje is al geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden. De maximale leeftijd ligt rond de 6 jaar, maar dan is vooral het maximale lichaamsgewicht van 22 kg belangrijk. Alle achterzitjes van Yepp zijn gemaakt om flexibel te zijn voor opgroeiende kinderen én groeiende gezinnen! Voor kinderen onder de 1 jaar raadt Yepp aan een kinderarts te raadplegen om 100% zeker te weten dat je kind al mee kan op de fiets. De Yepp Maxi is perfect voor achterop de fiets. Dit is een lichtgewicht fietsstoeltje wat gemakkelijk op de bagagedrager gemonteerd worden. Ook is er te Yepp Thule Ride along, deze leunt wat meer achterover. Uiteraard compleet veilig, maar net even een andere zithouding. Het aanbod aan achterzitjes van Yepp is uitgebreid en divers. Zoveel mensen zoveel wensen natuurlijk. Iedereen kan wel een geschikte Yepp fietsstoel vinden die bij zijn of haar wensen past! Het is ook van belang dat de kleur een beetje overeenkomt met die van de fiets.

Yepp achterzitje bevestigen

Een Yepp achterzitje is op twee manier te bevestigen op de fiets. De eerste is de Yepp easyfit. De naam zegt het eigenlijk, dit is kinderspel! Dit type bevestiging is op elke bagagedrager vast te maken. De montage gaat met een klik een draai en nog een klik. Zowel op moederfiets als reguliere damesfietsen, hoe makkelijk is dat! De tweede manier is een zadelbuisbevestiging. Deze is met een adapter eenvoudig vast te maken aan het frame, net zonder het zadel. Deze adapter past op een frame met een breedte tussen de 28 en 40 mm. Hiervoor hoef je overigens niks extra’s te kopen, deze zit inbegrepen!

Yepp Achterzitje kopen

Een Yepp achterzitje is eenvoud en snel te bestellen! Bij Superfietsen staan we dan ook graag voor u klaar om eventuele vragen nog te beantwoorden. Yepp heeft ook nog veel leuke accessoires die bij een achterzitje passen. Bijvoorbeeld een extra kussentje, verlichting en extra bevestigingsmateriaal. 

Yepp is er voor de veiligheid en het fietsplezier van jij en je kind!