6 producten

Damesfiets 26 inch

Op zoek naar een damesfiets die bij jou past?

Een Damesfiets 26 inch is geschikt voor iemand tussen de 140cm en 155cm lang. Dit zijn over het algemeen kinderen, maar volwassen kunnen ook prima gebruik maken van deze fietsen. Het is wel zo dat, van alle vrouwelijke fietsers, de meiden tussen de 12 en 16 jaar het meeste op de fiets zitten. Dat komt natuurlijk door school, maar dan heb je dus wel een goede damesfiets 26 inch nodig! Overigens is het niet zo dat uitsluitend dames en meiden gebruik maken van deze fietsen. Bij jongens is zijn de 26 inch damesfietsen ook mateloos populair. Dat zal je misschien niet snel denken, maar toch is het zo! Dit heeft te maken met de lage opstap waarover een damesfiets 26 inch beschikt. Hierdoor kan je makkelijk op en afstappen en snel wegrijden. Fietsen is sowieso de meest gebruikte manier van vervoer voor schoolgaande kinderen. Samen met de volwassenen die op de fiets zitten, zijn ze goed voor 14 miljoen fietsritten per dag!

Assortiment Damesfiets 26 inch

Als je een damesfiets 26 inch wilt kopen, wil je natuurlijk wel een leuke kunnen kiezen. Wij hebben dan ook een kleurrijk assortiment. Zo zit altijd wel een damesfiets 26 inch tussen die perfect bij je past. In deze categorie zijn de transportfietsen het meest populair. Ook niet gek wanneer je bedenkt dat scholieren de grootste doelgroep zijn. Je kan op een transportfiets makkelijk extra bagage kwijt door de handige voordrager. Dit is het typerende kenmerk van een transportfiets. Bovendien is de damesfiets 26 inch ook gelijk te personaliseren door een krat of mand op de voordrager te plaatsen. Dit vergroot de bagageruimte nog meer! Een damesfiets 26 inch kan simpel of luxe zijn, deze keuze is aan jou. Als je wat verder moet fietsen, of vaak gebruik maakt van de fiets, zijn versnellingen zeker aan te raden. Hiermee kan je altijd naar de juiste trapzwaarte schakelen.

Welke damesfiets 26 inch heb je nodig?

Weet je niet precies wat voor maat damesfiets 26 inch je nodig hebt? Zeker als je een van deze fietsen voor een kind gaat kopen. Je moet er rekening mee houden dat kinderen nog veel groeien. Om er zeker van te zijn dat jouw dochter de juiste framemaat heeft, kan je de framemaat bereken op deze pagina.  Een te grote damesfiets 26 inch is ook niet een goed idee, een kind moet namelijk met beide benen op de grond kunnen komen. Dit is zeker belangrijk bij het op en afstappen. Let er op dat je geen fiets op de groei koopt en alvast kijken naar een 28 inch model. Behalve op en afstappen, is het ook veiliger om een passende fiets te kopen. Kinderen kunnen nog wel eens met hun voeten afremmen. Als ze er dan niet bij kunnen, schieten ze door! Neem gerust contact met ons op voor passend advies!

Damesfiets 26 inch kopen

Ben je als ons net zo enthousiast geworden over deze mooi fietsen? Kom dan eens langs bij onze Superstore in Rotterdam. Hier kan je elke damesfiets 26 inch proberen op onze indoor testbaan. Onze vakkundige fietsexperts staan voor je klaar met raad en daad! Bovendien betaal je voor een Altec Damesfiets 26 inch bij ons nooit te veel. Wij hanteren namelijk de laagste prijsgarantie. Goede deal toch!