Fietsenmaker Delft

Ben je opzoek naar een kundige fietsenmaker? In onze fietsenwinkel Delft kun je niet alleen een aankoop doen, maar kun je ook terecht bij één van onze fietsenmakers! Onze monteurs staan met raad en daad voor je klaar. Of je nu je geliefde fiets bij ons hebt gekocht, of bij een ander, dit maakt echt niet uit! Wij helpen je graag weer veilig op weg. Bij Superfietsen Delft staan een aantal vakkundige en ervaren fietsmonteurs. Zij voorzien je graag van eerlijk advies. Met dit advies kun jij de levensduur van je fiets verlengen. Ben je afhankelijk van je fiets en duurt de reparatie langer dan één dag? Geen zorgen, we geven je gewoon gratis een leenfiets mee! Wil je een afspraak maken bij onze fietsenmaker in Delft? Of heb je nog een vraag over de (mogelijke) reparatie van je fiets? Neem dan contact op met ons. We helpen graag.

Contactgegevens Superfietsen Delft

Papsouwselaan 474 A
2624 EP DelftSuperfietsen fietsenwinkels
Onze 4 winkels

Bezoek een van onze winkels

Fietsreparatie
Fiets reparatie

Is je fiets stuk? Kom naar onze werkplaats

Fietsreparatie
Maak een proefrit

Gratis en vrijblijvend

Categorieën

Elektrische fietsen
Elektrische fietsen

Bekijk onze elektrische fietsen

Damesfietsen
Damesfietsen

Bekijk onze damesfietsen

Herenfiets
Herenfietsen

Bekijk onze herenfietsen

Transportfietsen
Transportfietsen

Bekijk onze transportfietsen

 

Klantenbeoordelingen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten:

Twee weken geleden hebben we bij Superfietsen een nieuwe fiets voor onze zoon gekocht. Tot nu toe niets dan lof over de fiets die als een zonnetje 'loopt' én Superfietsen. Niet alleen waren zij de goedkoopste speler in de markt en konden we tegen een mooie prijs de Altec transportfiets aanschaffen, we waren Ook zeer te spreken over de service en vooral de voortvarendheid waarmee Superfietsen te werk ging. Binnen twee dagen werd de fiets bezorgd en op schriftelijke vragen die we stelden kregen we heel Snel antwoord. Erg prettig. En geruststellend. In eerste instantie waren we een beetje huiverig om bij Superfietsen een order te plaatsen, want onbekend maakt onbemind, maar gelukkig bleek al Snel dat onze 'vooroordelen' ongegrond waren. Superfietsen is een betrouwbare, deskundige dealer en als we al een warme douche mogen uitdelen, dan staat Superfietsen wat ons betreft vooraan in de rij.

Verbeterpunten:

Een vel bijvoegen in de doos waarop staat dat de handleiding, die nodig is om de fiets in elkaar te zetten, op de site terug te vinden is. Dit staat weliswaar op de bevestiging vermeld maar dit leest een klant niet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten:

Zeer goede service. Na bestelling binnen een dag de fiets thuis. Er zat een grote beschadiging in de lak op mijn nieuwe fiets. Geen probleem. Hij werd kosteloos bij mij thuis opgehaald en ik kreeg al binnen een dag een nieuwe fiets bezorgd. Ook kreeg ik er een gratis lakstift bij voor wat kleine stukjes waar iets lak miste. Duidelijke communicatie in de emails. Goed bereikbaar. Snel antwoord. Heel vriendelijk. Goede site met nuttige informatie. De fiets was binnen een uur af te monteren. Hij fietst heerlijk.

Verbeterpunten:

Misschien is het handig om er wat fietsvet bij te doen voor bij de trappers en het stuur. Vragen aan DHL om voorzichter te zijn met de dozen. Zitten vaak gaten in de doos door ietwat ruige omgang.

Reparaties fietsenmaker Delft

Voor diverse soorten fietsreparatie ben je welkom bij onze fietsenmaker in Delft! Bijvoorbeeld als je een lekke band hebt, de ketting van je fiets is gevallen of wanneer je remblokjes versleten zijn. Ook voor je elektrische fiets kun je bij ons terecht. Onze fietsmonteurs kunnen hier vaardig mee overweg.

Een afspraak voor je fietsreparatie is niet perse nodig, maar mag wel! Uiteraard bespreken we altijd het reparatiebedrag van tevoren. Zo kom je niet voor onverwachte hoge kosten te staan, wel zo eerlijk. Wanneer de prijs van de reparatie toch duurder uit lijkt te vallen, nemen wij altijd eerst contact met jou op. We doen niks zonder overleg. Zo kom je niet voor vervelende verassingen te staan! Heb je een fiets gekocht bij de Superfietsen Fietsenwinkel Delft ? Dan krijg je hier altijd een gratis servicebeurt bij. Deze kun je binnen een jaar na aanschaf bij ons inwisselen. Tijdens deze servicebeurt controleren wij je fiets goed en stellen we alles nog een keer af. Zo verleng je meteen de levensduur van je fiets! Heb je een elektrische fiets bij ons aangeschaft? Dan krijg je zelfs 2 gratis servicebeurten! Een elektrische fiets verdient namelijk extra aandacht wegens de technische onderdelen. Wij raden je daarom ook altijd aan om gebruik te maken van deze service. Zelfs als er niks lijkt te mankeren aan je e-bike.

Zelf de fietsenmaker zijn

Wil je jouw fiets zelf repareren of een opknapbeurt geven? Dan kun je bij onze fietsenmaker Delft terecht voor losse onderdelen en onderhoudsartikelen. Blijkt het toch een te groot project te zijn? Dan kun je alsnog contact met ons opnemen. Zo kun je weer snel en veilig de weg op.

Heb je een vraag of kunnen we je ergens anders bij helpen? Neem dan zeker contact met ons op of kom vrijblijvend langs.