5 producten

Transportfiets 26 inch

Vind binnen een paar minuten de perfecte kinderfiets!

Een transportfiets 26 inch is bij Superfietsen beschikbaar in vele soorten en maten! De prachtige tweewielers zijn te perfect te gebruiken als schoolfiets voor bijvoorbeeld het vervoeren van een schooltas. Voor jongens en meisjes tussen de 10 en 14 jaar zijn deze perfect geschikt. Let er wel op dat lichaamslengte belangrijk is dan leeftijd in dit geval.  Iemand met een lengte tussen de 140 en 160cm hoeft niet perse in deze leeftijdscategorie te vallen, maar past wel perfect op een 26 inch transportfiets. Bekijk ook eens de damesfiets 26 inch. Deze fietsen lijken qua uiterlijk soms al erg veel op een volwassen fiets, behalve dat ze een stukje kleiner zijn. Qua kleuren en designs zijn deze fiets vaak wat speelser om ze officieel als kinderfietsen geclassificeerd worden.

Oorsprong van de transportfiets

De Transportfiets bestaat al een lange tijd. Deze is ontstaan in de tijd dat een auto nog niet voor iedereen standaard beschikbaar was. Vaklui zoals groenteboeren, bakkers en slagers zochten naar een goedkope manier van spullen vervoeren. Omdat fietsen toch al populair waren in Nederland , was de keuze voor een ruimere fiets snel gemaakt! Destijds werden deze fietsen dus uitsluitend gebruikt door volwassenen en eindelijk alleen maar voor de eerder genoemde beroepen. Naar mate de handigheid van deze fietsen door steeds meer mensen gespot werd, is iedereen dit model gaan gebruiken. Sindsdien is de transportfiets een standaard onderdeel van het Nederlandse straatbeeld en kunnen ook kinderen er met volle teugen van genieten. Tegenwoordig is de 26 inch transportfiets een van de meest populaire modellen jongeren en in het bijzonder scholieren. De voordrager is perfect te gebruiken voor het vervoeren van bagage. Niet langer hoeft er met tassen gesjouwd, of een of een rugzak aan het stuur gehangen te worden. Mocht het nodig zijn, bestaat de optie ook om een leuk krat of mand op de voordrager te plaatsen. Hiermee vergroot u de bagageruimte en krijgt de fiets en persoonlijke draai!

Opzoek naar een maatje groter? Kies dan de transportfiets dames!

Specificaties van de 26 inch transportfiets

Een 26 inch transportfiets heel veel dingen waarop u zou kunnen letten tijdens het kiezen van de perfect fiets. Neem bijvoorbeeld het materiaal waaruit het frame bestaat. Dit kan staal of aluminium zijn. Staal vergroot het gewicht van de fiets, maar maakt deze ook een stuk steviger. Aluminium is lichter van gewicht, maar wel roestvrij. De wat meer technische dingen zoals type rem en versnellingen, kunnen bijdragen aan een comfortabelere fietservaring. Voor meer informatie hierover kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. De kleur van een 26 inch transportfiets is makkelijk te zien, maar waarschijnlijk er doorslaggevend tijdens het kiezen van een fiets.

Wat is de beste maat voor een 26 inch transportfiets?

Zoals eerder besproken is het normaal dat verschillende leeftijden gebruik kunnen maken van een 26 inch transportfiets. Het is daarom verstandig om te kijken naar de best geschikte maat. Op deze pagina kunt alle informatie vinden met betrekking tot het kiezen van de juiste maat. Zo zit je altijd op de perfecte transportfiets 26 inch.