5 producten

Phatfour fatbike

Bij deze Phatfour Fatbikes krijg je een gratis slotbak t.w.v. €88,95! Deze wordt automatisch aan je winkelmand toegevoegd. De actie loopt tot en met 18 september. 

Stap je graag op de fiets en doe je dit bij voorkeur op een uniek exemplaar? Met Phatfour haal je een uniek rijwiel met elektrische aandrijving in huis. Een uitstekend alternatief voor een brommer of scooter op brandstof! Phatfour fietsen zijn ideaal voor woon-werkverkeer in de stad, maar komen ook goed van pas bij een zonnige fietstocht over de boulevard of door de duinen. Wat maakt een Phatfour fiets nog meer interessant en welk model sluit het beste aan op je wensen?

Phatfour e-bikes: Uniek uit Nederland


Phatfour is een jong en ambitieus bedrijf uit Nederland. Een drietal vrienden startten in een Amsterdamse garage met het ontwerp van de eerste fatbike (offroad fiets met grote banden). De stoere e-bikes van het merk Phatfour vallen op vanwege de bijzondere stijl, het compacte formaat en de dikke banden. Bovendien zijn Phatfour fietsen uit te breiden met allerlei accessoires en daarmee perfect te personaliseren. De fietsen - gemaakt van staal - verzekeren je te allen tijde van een comfortabele en ontspannen fietsrit!

Wat is het aanbod Phatfour fietsen?


Ben je op zoek naar een eigentijdse en stoere fiets? Met een Phatfour bike haal je altijd een bijzonder exemplaar in huis. Phatfour fietsen worden in Nederland gebouwd en zijn gelanceerd als de FLS-serie en de FLB-serie. In 2021 werden hiervan de opvolgers FLB+ en FLS+ geïntroduceerd. Het verschil tussen de twee modellen wordt vooral zichtbaar bij de zithoogte. De FLB-serie is er voor mensen vanaf 1,70 meter en de FLS-serie is gemaakt voor een lichaamslengte vanaf 1,60 meter. Daarnaast is het bij de FLB-serie mogelijk om een zogenaamde loveseat te bestellen. De accu met slot is te verwijderen en je ontvangt altijd standaard een oplader bij de aankoop van een fiets. Sinds eind 2022 is het aanbod Phatfour fietsen uitgebreid met een zogenaamde sidecar. In deze zijspan kan je allerlei spullen te vervoeren zoals de wekelijkse boodschappen, je hond of een splinternieuwe televisie die je in de stad hebt gekocht.

Voordelen van een Phatfour fatbike


Met een Phatfour fiets kies je voor een unieke e-bike. Waarom loont het om een exemplaar aan te schaffen?

- Een Phatfour is volledig naar eigen smaak aan te passen;
- Het ontwerp van een Phatfour is gebaseerd op de Simplex uit 1906;
- Dankzij de brede banden heb je altijd perfect grip op het wegdek;
- Een Phatfour bike is in vijf uur volledig opgeladen;
- Er zijn modellen voor lange mensen, maar ook lagere modellen.

Bekijk het aanbod van Phatfour op de website en vind een Phatfour fiets die al je verwachtingen overtreft.

Vind een Phatfour fiets die bij je past


Stap je graag op de fiets naar je werk of ben je in de zomer vaak buiten te vinden? Vanzelfsprekend ga je voor een Phatfour bike die goed aansluit op je wensen. Stem de aankoop van een Phatfour fiets af op de ideale zithoogte. Hoe dan ook koop je een unieke fiets van degelijke kwaliteit. De fatbike van Phatfour is een handige fiets voor in de stad. Bovendien is de Phatfour bike aantrekkelijk geprijsd in vergelijking met concurrerende e-bikes.

Bestel online een bike van Phatfour

Wil jij een elektrische fiets met het design van een oude brommer? Ga dan voor een Phatfour bike en profiteer van een bijzondere elektrische fiets inclusief retrodesign! De aankoop van een Phatfour fiets doe je eenvoudig online waarbij de e-bike rijklaar wordt verzonden. Dit betekent dat je direct van de fiets gebruik kan maken en dus wordt een fietsrit naar de stad een unieke ervaring. Toch een andere fatbike kopen? We hebben diverse merken fatbikes in ons assortiment zoals Super 73