12 producten

Ringsloten kopen

Het ringslot, ook wel frameslot genoemd, is een erg populair slot dat je veel ziet in het straatbeeld. Dit type slot is doorgaans standaard gemonteerd op een fiets vanuit de fabrikant. Je kunt ook zelf een stevig ring slot fiets kopen en deze op je fiets monteren. Neem direct een kijkje in ons ruime assortiment. Hier vind je onder andere de merken Axa, Cortina, Altec en Abus.

Voordelen fiets ringslot

Het ringslot heeft diverse voordelen. Zo zet je jouw fiets eenvoudig en snel op slot als je bijvoorbeeld een boodschapje gaat doen. Je draait de sleutel, duwt de beugel omlaag en jouw fiets staat op slot. Je hebt de sleutel altijd bij de hand, want als je het slot niet gebruikt zit de sleutel er gewoon in. Zo vergeet je niet snel om jouw fiets op slot te zetten. Het fiets ringslot zit vast gemonteerd op de fiets. Het is dus ook niet mogelijk om van huis weg te gaan zonder je slot. De montage van een ringslot is eenvoudig zelf te doen. Vaak bevestig je het slot met schroefdraad in het frame van de fiets.

Extra veiligheid met tweede fietsslot

Wanneer je alleen een ringslot gebruikt, heeft dit wel een nadeel. Je fiets kan namelijk nog altijd makkelijk verplaatst worden. Dit geeft dieven de kans om je fiets op te tillen en mee te nemen naar een rustige plek om daar het slot te forceren. Het is dus verstandig om aanvullend een tweede fietsslot te gebruiken, zoals bijvoorbeeld een kettingslot of beugelslot. Met dit type slot kan je jouw fiets vastzetten aan een boom, hek, lantaarnpaal of fietsenrek voor meer veiligheid. Parkeer je fiets indien mogelijk op een plek waar je camera’s vind en maak de ketting zo hoog mogelijk vast.

Fiets verzekeren met een ART ringslot

Jaarlijks worden er meer dan een half miljoen fietsen gestolen. Je maakt het dieven zo moeilijk mogelijk door te kiezen voor een hoogwaardig fietsslot. Daarbij is het mogelijk om je fiets te laten verzekeren. Mocht het misgaan, kom jij niet voor onvoorziene kosten te staan. In dit geval heb je een ART gekeurd ringslot nodig. Bij Superfietsen.nl hebben we meerdere van deze ART gekeurde ringsloten in het assortiment, van het merk AXA.

Ring slot fiets kopen

Superfietsen.nl heeft een uitgebreid assortiment aan ringsloten van de hoogste kwaliteit en de beste merken. Bestel een AXA ringslot of één van de andere bekende merken zodat je jouw fiets altijd veilig vastzet. Wij leveren jouw ringslot razendsnel. Als je jouw bestelling plaatst op een werkdag voor 16.00, sturen wij je fietsslot nog dezelfde dag op! Heb jij een vraag of ben je op zoek naar advies? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.


Liever al onze fietssloten bekijken?