22 producten

Jongensfiets 20 inch

Binnen 2 minuten de perfecte kinderfiets vinden?

De jongensfiets 20 inch is geschikt voor jongens van 6 tot 8 jaar. Kinderen zijn vaak gek op spelen, fietsen en alles wat met buiten te maken heeft. Wij hebben daarom deze fietsen speciaal voor deze actieve jongens. Zo kunnen ze hun energie ook kwijt en blijven ze in ieder geval niet heel de dag binnen hangen. De fietsen kunnen tegen een stootje en hebben een super stoer uiterlijk. Het materiaal waaruit het frame bestaat is in de meeste gevallen staal. Dit materiaal is stevig en zorgt ervoor dat uw zoontje over een robuuste fiets kan beschikken.  Ze weten vaak zelf heel goed wat ze willen of juist weer helemaal niet. Dus kijk samen gerust rond in de shop op zoek naar dé jongensfiets. Het kan aan de andere kant ook leuk zijn om de fiets een verassing te houden en te geven op een verjaardag of andere feestdatum! Een jongensfiets 20 inch is makkelijk en snel te bestellen. Je kan er van op aan dat elke Altec jongensfiets 20 inch voor de laagste prijs op onze site staat. Zo betaal je dus nooit te veel! Het is mogelijk om je jongensfiets 20 inch in doos te bestellen, of deze rijklaar te laten afleveren. Bij een rijklare levering hoef je niks zelf meer te doen en kan er gelijk op weggereden worden. 

Assortiment jongensfiets 20 inch

Nadat de jongens hun eerst fiets hebben versleten wordt het tijd voor de volgende stap. Daarvoor zijn deze fietsen absoluut geschikt. Veiligheid is daarbij ook heel belangrijk natuurlijk. Alle fietsen zijn voorzien van reflectoren. Ook beschikken ze over dichte kettingkasten en sommige ook jas beschermers. Deze onderdelen zorgen er voor dat de bewegende onderdelen goed afgeschermd zijn tegen de kleding van uw kind. We hebben jongensfietsen in de volgende maten jongensfietsen 14 inch, jongensfietsen 16 inch, jongensfietsen 22 inch, jongensfietsen 24 inch en jongensfietsen 26 inch. Er bestaat een groot aanbod aan jongensfietsen 20 inch. Het meest populair is toch wel de jongensfiets 20 inch in mountainbike formaat. Deze fietsen zijn in leuke kleuren beschikbaar en hebben een stoer uiterlijk. Perfect om een rondje mee te crossen, of de blits te maken op het schoolplein! Naast 20 inch mountainbikes hebben we ook BMX fietsen.

Waarom een Jongensfiets 20 inch 

  • Breed assortiment
  • Scherpe prijzen
  • Rijklaar in doos te bestellen 

Aanbiedingen jongensfietsen

Wij begrijpen dat u uw zoon of kleinzoon heel blij wilt maken met een nieuwe fiets. Wij hebben voor elk budget een geschikte fiets. Op veel fietsen lopen het gehele jaar aanbiedingen en acties. Dit zorgt voor een zeer leuk en gevarieerd aan bod aan 20 inch jongensfietsen.. Dit geldt voor iedere jongensfiets van 20 inch, maar ook de andere wielmaten zoals de 22 inch en 24 inch voor de iets oudere of langere jongens. De lengte kan natuurlijk erg verschillen per leeftijd, zeker bij kinderen in de groei natuurlijk. Hoewel het misschien een goed idee lijkt, is het kopen van een te grote fiets niet altijd de beste optie. Het is wel zo dat de fiets dan wat langer geschikt blijft voor een kind in groei. Echter is het in verband met de veiligheid belangrijk dat een kind met beide voeten bij de grond kan komen. Een iets te grote fiets is daarentegen helemaal niet zo erg. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon  raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen voor uw kind. Zo kan uw hij gelijk genieten van de nieuwe jongensfiets 20 inch! 

Opzoek naar meisjes fietsen? 

Ontdek ons uitgebreide assortiment van 20 inch meisjesfietsen. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle, kleurrijke fiets of een sportievere variant, wij hebben de perfecte opties voor jou. Onze 20 inch meisjesfietsen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie van ongeveer 6-8 jaar oud, met een lengte van 115-130 cm. Met zorgvuldig ontworpen frames, comfortabele zitposities en duurzame materialen, bieden onze fietsen een combinatie van veiligheid en plezier. Bekijk ons assortiment vandaag nog en vind de ideale 20 inch meisjesfiets voor jouw kleine avonturier. Of kijk je liever even tussen ons algehele 20 inch kinderfietsen assortiment?