2 producten

Omafiets met versnellingen: snelle levering en laagste prijsgarantie!

Op zoek naar een omafiets die bij jou past?

De omafiets is een klassiek model die al jaren enorm populair is! Wij snappen heel goed waarom. Een omafiets is namelijk niet alleen ontzettend mooi om naar te kijken, maar ook super praktisch en betaalbaar. De individuele onderdelen zijn kwaliteif erg sterk en robuust. Dit maakt dit type fiets enorm betrouwbaar! Omdat de oma fiets zo populair is, zijn er in de loop der jaren heel wat ontwikkelingen geweest rondom dit model. Zo kun je kiezen uit verschillende kleurtjes en is er ook een opafiets op de markt gebracht.

Eigenschappen

De omafiets is een bekend model die in de populariteitstest zeker voorop loopt. Doorgaans heeft deze fiets enkel een terugtraprem en geen versnellingen. Echter wordt dit klassieke model steeds vaker in een modern jasje gestoken!  Daarom is het tegenwoordig mogelijk om een oma fiets met versnellingen te kopen. Gelukkig maar, want zo kun je genieten van alle voordelen van een reguliere omafiets én toch profiteren van de gemakken die een versnelling bied.

Waarom kiezen voor versnellingen?

Zoals hierboven al vermeld bieden versnellingen extra comfort onderweg! Je kunt zo altijd in een, voor jou, prettig tempo fietsen. Wind mee of tegen, heuveltje op of af, versnellingen zijn geen overbodige luxe wanneer je langere afstanden aflegt.

De oorsprong van de oma fiets met versnellingen

Benieuwd waar de omafiets vandaan komt? De reguliere omafiets dateert terug naar ongeveer 1950. Toen had dit model fiets nog een oudbollig imago. Maar dat is allang niet meer! In de jaren 80 werd deze fiets namelijk enorm populair onder de jeugd. Dat is sindsdien niet meer veranderd. Logisch ook dat deze klassieke fiets zich is blijven ontwikkelen. Uit deze ontwikkelingen is zo ook de omafiets met versnellingen gerold. Ideaal! Zo geniet je van een mooi design, betrouwbare onderdelen en extra comfort onderweg.

Assortiment omafiets met versnellingen 

Op Superfietsen.nl vind je de beste fietsen met de laagste prijsgarantie. Al deze fietsen zijn geselecteerd op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We bieden verschillende fietsen in diverse prijscategorieën en maten. De omafiets 28 inch met versnellingen is bijvoorbeeld een erg populair model! Daarbij leveren we ontzettend snel en bieden we uitstekende service. Loop je ergens tegenaan of heb je nog een vraag over één van onze omafietsen met versnellingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn je graag van dienst!