45 producten

Kinderfiets 12 inch

De Kinderfiets 12 inch is er voor de allerkleinste onder ons die toch willen genieten van fiets! Het lijkt misschien op speelgoed, echter is het een van de beste manieren om te leren fietsen en omgaan met het verkeer. Let er wel op dat deze fietsen beter passen op de stoep dan op het fietspad. Veel snelheid zal er namelijk nog niet inzitten. Gelukkig zit er op elke kinderfiets 12 inch zijwieltjes. Deze zorgen er voor dat er op een veilige manier geleerd kan worden. Deze zijwieltjes kunnen er ook weer afgehaald worden wanneer het onder de knie is. Het kan ook zijn dat het dan al weer tijd is voor een grotere fiets natuurlijk! Een Kinderfiets 12 inch is geschikt voor kinderen tussen de 2 tot 4 jaar. Let er wel op dat de lichaamslengte belangrijker is dan de leeftijd. Niet alle kinderen zijn even lang op dezelfde leeftijd. Om zeker te weten dat de fiets past,  hebben wij een handige pagina die u helpt de juiste maat te kiezen. Omdat het hier om 12 inch kinderfietsen gaat, beschikken ze over vele kleuren en designs. Dit houdt het speels en leuk om mee te fietsen voor uw zoon of dochter. Voor iedereen zit er wel wat geschikts tussen! U kunt het zo gek niet bedenken of deze fietsen hebben het.

Populaire kleuren voor een kinderfiets 12 inch.

  • Blauw groen
  • Roze
  • Wit
  • Oranje

Goedkope kinderfiets 12 inch

Omdat wij er graag voor willen zorgen dat elk kind over een mooie kinderfiets 12 inch kan beschikken, bestaat ons assortiment uitsluitend uit toppers! Het aanbod is divers, maar u kunt er van op aan dat er alleen maar kinderfietsen 12 inch van de beste kwaliteit tussen staan. Bij Superfietsen mag u net even wat meer verwachten. Daarom is het aanbod niet alleen een van de beste, maar ook het scherpst geprijsd. Nergens zult u een 12 inch kinderfiets voor deze prijzen vinden! Wanneer u de site vaak in de gaten houdt, zult u merken dat wij regelmatig met leuke kortingen spelen. Wees er snel bij want het aanbod en zeker de kortingen, blijven niet heel lang hetzelfde. Hiernaast kunt u bij het Altec aanbod ook kiezen voor de optie rijklaar. Zo heeft u zoon of dochter gelijk de mogelijkheid om zijn of haar kinderfiets 12 inch te proberen. Let er wel op dat de levering wat langer duurt om dat er de nodige arbeid aan de fiets verricht moet worden.

Andere maat kiderfiets?

Een kinderfiets 12 inch hoeft natuurlijk niet te passen bij jouw kindje. Maar gelukkig hebben we daarom veel meer in ons assortiment om uit te kiezen. De meest gangbare maten zijn de kinderfiets 16 inch, kinderfiets 20 inch, kinderfiets 24 inch en de kinderfiets 26 inch. Bij kinderen is het belangrijk om geen fiets op de groei te kopen. Dat klinkt misschien gek, maar bij een fiets raden we dit altijd af. Kinderen remmen soms nog instinctief met hun voeten. Een te grote fiets kan dan gevaarlijk zijn. Ook kunnen ze bij een te groot stuur, minder scherpe bochten maken. Net een stapje grote is de kinderfiets 14 inch. Bekijk dus goed welke inchmaat jouw kind nodig heeft. 

Specificaties van de kinderfiets 12 inch

De kleur en het design is waarschijnlijk het wat u opvalt aan deze fietsen. Dit is ook vaak hét aspect van een fiets wat kinderen het leukst vinden. Zoals eerder besproken is het uiterlijk van deze fietsen zeer divers en speels. Met keuze uit meer dan genoeg kleuren, zit er voor iedereen altijd wel wat geschikts tussen. Naast de standaard kleuren van het frame, zitten er op de fietsen veel leuke patronen. Een leuke toevoeging voor een 12 inch kinderfiets is het mandje. Vooral te vinden op de fietsen voor meisjes. Zo kan de favoriete knuffel of wat speelgoed ook mee onderweg! Een pop kan eventueel terecht op de poppendrager. Kijk bijvoorbeeld eens naar Volare fietsen. Deze beschikken vaak over leuke accessoires. De voordrager komt ook regelmatig voor bij een kinderfiets 12 inch. Dit maakt ze transportfietsen, maar dan net even wat kleiner. Schattig toch!

Het materiaal waar uit het frame van zo’n kleine kinderfiets 12 inch bestaat is altijd staal. Dit maakt ze zeer stevig en bestand tegen de meeste streken die kinderen uithalen. Ter bevordering van de veiligheid zitten er natuurlijk betrouwbare remmen op de fiets. Dit kan een terugtrap rem zijn, of een handrem in combinatie met een terugtraprem. Kinderen remmen vaak ook instinctief af met hun voeten. Dat ze vanaf de 12 inch kinderfiets goed bij de grond  kunnen komen is daarom belangrijk. Dit heeft te maken met de eerder besproken lichaamslengte. Let hier dus goed op bij het uitzoeken van een 12 inch kinderfiets. 

Deze 12 inch kinderfietsen zijn ook perfect om als cadeautje te geven voor een verjaardag, of natuurlijk de feestdagen. Wat is er nou leuker dan een nieuwe kinderfiets 12 inch cadeau krijgen?