20 producten

Kinderfiets 18 inch Kopen

Binnen 2 minuten de perfecte kinderfiets vinden?

Voor een kinderfiets 18 inch tegen de laagste prijs zit u bij Superfietsen goed! Deze fietsen zijn het meeste geschikt voor kinderen die graag op avontuur gaan in de buitenlucht. Dit kan natuurlijk het beste op een nieuwe fiets! Na school samen met mama en papa naar huis fietsen, of misschien zelfs al een stukje alleen?  Fietsen in dit formaat, 18 inch dus, passen het beste bij kinderen tussen de 5 en 7 jaar. Natuurlijk is het zo dat kinderen van lengte kunnen verschillen op dezelfde leeftijd. Daarom is lichaamslengte erg belangrijk bij het uitzoeken van een kinderfiets 18 inch. Een te kleine fiets zit namelijk niet lekker en een te grote fiets kan onveilig zijn. Kinderen remmen namelijk al snel af met hun voeten. Wanneer deze niet bij de grond kunnen komen kan het een gevaarlijke situatie veroorzaken. Bereken daarom op deze pagina de best passende fiets bij uw kind. Uiteraard moet een fiets over goede remmen beschikken, helemaal wanneer het om kinderen gaat! Wat dan ook vaak bij 18 inch kinderfietsen voorkomt is een combinatie tussen twee remtypen. Denk hierbij aan een terugtraprem en V-brake handrem. Een kinderfiets 18 inch van Superfietsen is niet alleen mooi en betrouwbaar, maar ook nog eens erg scherp geprijsd!

Alle kinderfietsen van Superfietsen 

Assortiment Kinderfiets 18 inch

Zoveel mensen zoveel wensen, bij kinderen is dat natuurlijk niet anders! Om er voor te zorgen dat elk kind op een leuke en passende kinderfiets 18 inch kan rijden, hebben we bij Superfietsen een ruim assortiment klaar staan. Denk hierbij aan verschillende kleuren, designs, patronen en modellen. Omdat het kinderfietsen betreft, beschikken de meeste producten over felle kleuren die goed opvallen op het schoolplein! Vaak beschikken de fietsen over meerdere kleurencombinaties zodat er unieke ontwerpen ontstaan. Vooral het merk Volare heeft een erg divers aanbod op het gebied van 18 inch kinderfietsen. Zij zijn echte experts en weten goed wat kinderen leuk zouden vinden. Qua modellen is er ook een ruime keuze beschikbaar. Denk hierbij aan transportfietsen, omafietsen en de reguliere kinderfiets. Een transportfiets beschikt over een voordrager voor kleine spullen en is momenteel erg populair. Een omafiets beschikt over simpele, maar erg stevige onderdelen en past bij bijna ieder kind. Een kinderfiets 18 inch als stadsfiets is perfect voor ritjes naar school of vriendjes bijvoorbeeld.

Een kinderfiets kan zowel schattig en stoer zijn! Jongens en meisjes kunnen bij Superfietsen terecht voor een leuk kinderfiets 18 inch. Een specifieke stijl of net dat ene kleurtje kan doorslaggevend zijn bij het maken van een keuze. Samen een nieuwe fiets uitzoeken met uw zoon of dochter is het leukste wat er is! Tenzij het een verassing voor en verjaardag is natuurlijk. Dan is de hoogste geheimhouding vereist, wij zeggen niks hoor! Wat bij deze 18 inch nog wel eens voor wilt komen is een fietsmandje voorop. Erg leuk voor het vervoeren van kleine spullen bijvoorbeeld. Omdat er breed assortiment fietsen bestaat, hebben we op de website filters. Door de juiste filters in te stellen kunt u precies de kinderfiets 18 inch tonen die past bij uw wensen. Dit helpt de keuze een stukje makkelijker te maken.

Populaire kinderfiets 18 inch modellen

  • Transportfiets
  • Omafiets
  • Stadsfiets

Kinderfiets 18 inch kopen: ons advies

Wij bieden regelmatig hoge kortingen aan op alle fietsen in deze categorie. Hierdoor kunt u al gauw profiteren van nog scherper geprijsde fietsen dan normaal! Kijk of er een leuke kinderfiets 18 inch voor uw (klein)kind tussen zit en bestel ze met een leuke korting. Normaal gezien bieden we al de laagste prijsgarantie op elke kinderfiets 18 inch van Altec. Echter in de buurt van een feestdag of bijvoorbeeld een schoolvakantie, doen we er graag een schepje bovenop! Zo weeet u zeker dat u nooit te veel betaald voor een kwaliteitsfiets. De 18 inch kinderfietsen zijn voor kinderen die over het algemeen geen zijwieltjes meer nodig hebben. Als u kijkt naar 16 inch kinderfietsen is dit vaak nog wel het geval. Mocht het behouden van het evenwicht nog niet voldoende onder de knie zijn, kunnen er op de meeste fietsen zijwieltjes geplaats worden. Let er op dat niet elke kinderfiets 18 inch over een ringslot beschikt. Als de fiets veel buiten staat is een kettingslot of ander type extra slot aan te raden. Ook is het mogelijk de fiets rijklaar af te laten leveren. Het enige wat u nog hoeft te doen is het stuur recht zetten en de trappers indraaien. Zo kan er bijna gelijk gereden worden op de kinderfiets 18 inch, wel zo makkelijk dus!