111 producten


Cortina

Cortina is hét fietsmerk voor de modebewuste fietser. Iemand moet zich kunnen onderscheiden met zijn of haar Cortina fiets, niet alleen van A naar B komen. Dat is waar Cortina als merk voor staat. Een aantal jaar terug zag het team bij Cortina dat er eigenlijk veel dezelfde fietsen op straat rondreden. Veel dezelfde modellen zonder extra aandacht voor het ontwerp of design van de fiets. Hier moest verandering in komen! Een fiets waarmee u een eigen stijl kan laten zien, net als met kleding of bijvoorbeeld smartphone. Uitstraling, maar vooral ook kwaliteit staan voorop wanneer het op Cortina fietsen aankomt. Het hooghouden van de kwaliteit en uitstraling van de fietsen is waar Cortina voortdurend mee bezig is. Tot niet zo heel lang geleden stond Cortina vooral bekend om no-nonsense stadsfietsen. Sinds 2006 is de verandering doorgevoerd om de focus te verleggen op het maken van unieke kwaliteitsfietsen. Sindsdien de Cortina uitgegroeid tot een van de meest bekende en snelst groeiende fietsmerken van Nederland!

Een Cortina fiets kopen? Wat kan je verwachten?

  • Hoge kwaliteit
  • Beste design van Nederland
  • Snelle Gratis levering
  • Altijd rijklaar geleverd

Cortina elektrische fiets

Cortina heeft een ruim scala aan diverse type fietsen in diverse mooie designs en kleuren. Dit beperkt zich echter niet tot de reguliere tweewielers; Cortina heeft ook een aantal mooi e-bikes geproduceerd. Deze stoere elektrische fietsen zijn voorzien van de nieuwste technologie. En toch zijn ze makkelijk te bedienen. Vroeger had de e-bike een best suf imago; maar dit is allang niet meer zo! Steeds meer jong volwassenen en forenzen kiezen voor een elektrische Cortina fiets. Cortina speelt slim in op deze doelgroep door de fietsen helemaal van nu te maken.

Het assortiment van Cortina fietsen

Cortina heeft veel inspiratie opgedaan in de designs van vroeger, maar dan helemaal in een jasje van nu. Fietsen werden vroeger louter gebruikt voor de functie en waren vooral simpel en effectief. Deze mentaliteit heeft Cortina zeker behouden, echter met een gevoel voor ontwerpen in het achterhoofd. Samen met ontwerpers uit de fashion- en designindustrie zijn ze aan het werk gegaan om hippe en eigentijdse modellen te creëren. U en uw kinderen kunnen bij Cortina terecht voor elke denkbare Cortina fiets.

Populaire Cortina fiets modellen

Enkele van de meest populaire modellen van Cortina zijn de: kinderfiets, transportfiets en elektrische fiets. Ook aan kinderen heeft Cortina dus gedacht bij het vervullen van hun missie. De Cortina kinderfietsen zijn erg divers en in veel kleuren en modellen beschikbaar. Zo kan elk kind de perfecte fiets uitzoeken en genieten van een ritje naar school. Een Cortina transportfiets is erg praktisch en bovendien comfortabel in de omgang. Heel erg simpel, maar ook super luxe verkrijgbaar. Zo beschikt elk model over een voordrager voor het vervoeren van bagage, maar zijn er ook modellen die een USB oplader in het frame hebben zitten! De e-bikes van Cortina zijn perfect voor dagelijks comfort en langere afstanden. U zult merken hoe goed deze Cortina fiets presteert wanneer u zowel de rijstanden als versnellingen gebruikt. Ben je op zoek naar een budget variant van de Cortina fiets? Dan vindt je wellicht de fietsen van het merk Crown of Altec interessant. 

Dit zijn onze meest populaire Cortina fietsen


Cortina fiets kopen

Bij Superfietsen zijn de fietsen van Cortina altijd rijklaar geleverd! Dit wil zeggen dat u bijna gelijk weg kunt fietsen wanneer u de fiets ontvangt. Het enige wat u zelf hoeft te doen is het stuur op de juiste hoogte zetten en de trappers er in draaien. Onze monteurs stellen de versnellingen en handremmen perfect voor uw af! Heeft u behoefte aan meer informatie over dit merk? Neem dan contact op met een van onze behulpzame medewerkers van de klantenservice! Natuurlijk mag je ook een bezoekje brengen in onze winkel in Rotterdam. Ook daar hebben we een breed scala aan de mooiste fietsen van dit leuke, hippe merk!