17 producten

Vouwslot kopen

Stap je iedere dag op de fiets naar school of werk? Hoe fijn is het om je fiets flexibel en veilig vast te zetten? Dankzij een ruim aanbod fietssloten bij Superfietsen.nl bescherm jij je fiets tegen diefstal. En kan je uit je werk of school gewoon weer op de fiets naar huis. Met een vouwslot van een kwalitatief merk kies je altijd voor een compact en veilig slot. We vertellen je graag alles over de verschillende merken en soorten fietssloten in onze webwinkel.

Welk merk vouwslot fiets is geschikt voor jouw fiets?

Met een vouwslot bemoeilijk je een eventuele diefstal van je rijwiel. Dit type slot is opvouwbaar, licht in gewicht en verkrijgbaar in verschillende lengtes. Superfietsen.nl verkoopt bijvoorbeeld Abus vouwsloten. Een Abus vouwslot is van uitzonderlijk goede kwaliteit en nagenoeg niet te kraken. Bovendien is het slot licht en compact en daarom past het in vrijwel iedere tas. Naast een Abus vouwslot kies je bij ons ook uit AXA vouwsloten. Met een AXA vouwslot profiteer je van een sterk en betrouwbaar fietsslot. Het ART-2 keurmerk komt ook goed van pas bij het afsluiten van een fietsverzekering!

Welk soort fietssloten zijn er zoal te koop?

Een vouwslot gebruik je vooral als extra slot. Bij twee sloten maak je het een dief moeilijker om je fiets mee te nemen. Dit geldt ook voor een kabelslot. Een kabelslot is flexibel en neem je eenvoudig overal mee naartoe. Verder is dit slot buigzaam en praktisch in gebruik. Insteeksloten zijn bedoeld als aanvulling op een ringslot. Hiermee beveilig je je fiets door deze bijvoorbeeld aan een lantaarnpaal of fietsenstalling vast te maken. Datzelfde geldt voor een kettingslot. Dit type slot wordt veel gebruikt door mensen die in het bezit zijn van een fiets, brommer en scooter.

Bestel online een vouwslot bij Superfietsen.nl

Ben je specifiek op zoek naar een AXA vouwslot of Abus vouwslot om je rijwiel te beschermen tegen diefstal? Bestel een vouwslot fiets vooral bij Superfietsen.nl. Wij hebben namelijk voor iedere fiets het juiste type slot in het assortiment. Via onze webshop selecteer je eenvoudig op kleur, prijs en keurmerk. Plaats je een bestelling vóór 16:00 uur? Dan heb je het vouwslot morgen al in huis.