24 producten

Kinderfiets 26 inch

Binnen 2 minuten de perfecte kinderfiets vinden?

Een kinderfiets 26 inch is uitermate geschikt iedereen tussen de 10 tot en met 14 jaar. Belangrijker is wel de lichaamslengte van het kind. Deze moet voor een 26 inch fiets tussen de 140 en 152cm liggen. Zodra u kinderen naar school gaan fietsen is dit het mooist om te doen op een splinter nieuwe, zelf uitgekozen fiets. Bekijk samen met uw zoon of dochter ons mooie aanbod en maak de keuze. Uiteraard kunt u het ook een verassing houden en stiekem een fiets uitkiezen voor een verjaardag of andere feestdag. Zo is deze speciale dag helemaal compleet en is iedereen blij!

Aanbiedingen Kinderfietsen

Omdat we een groot aanbod hebben en nauw samenwerken met de leverancier, is het voortdurend mogelijk dat we leuke kortingen kunnen geven, zoals u vast al gezien hebt bieden we op dit moment ook kortingen aan. U geniet bij Superfietsen bij elke fiets van de laagste prijsgarantie. Bestel daarom snel de 26 inch kinderfiets die u het leukst lijkt en profiteer van deze prachtige aanbiedingen/kortingen! Wij van Superfietsen helpen u graag met het maken van best mogelijke keuze. Neem contact op met onze klantenservice, welke altijd voor u klaarstaat.  

Alle kinderfietsen van Superfietsen 

Assortiment kinderfietsen 26 inch

Ondanks dat dit allemaal 26 inch kinderfiets zijn, bestaan er grote verschillende onder de modellen. Zeker wanneer kinderen wat groter worden kunnen ze verschillende ontwerpen of modellen leuk vinden. Zo hebben ze bij Superfietsen de keuze uit een aantal type fietsen. Denk hierbij aan de transportfiets, omafiets en stadsfiets. Een transportfiets kan gebruikt worden voor het vervoeren van bagage, zoals schooltassen, boeken of kleine boodschappen. Door de handige voordrager kan ieder kind met gemak meer bagage meenemen dan op een reguliere fiets. Zeker om naar school te rijden zijn dit type fietsen erg in trek. U zult ze ongetwijfeld overal zien rondrijden. De omafiets is ook een model wat erg veel voorkomt. Deze, wat simpelere fietsen, zijn robuust en goedkoop. Ze beschikken vaak over minder ingewikkelde onderdelen en zijn gemaakt van stevig staal. Een omafiets is te herkennen aan de dichte kettingkast, jasbeschermers en het dubbele frame. Ook zijn er 26 inch kinderfietsen met versnellingen voor extra fietsgemak.

Welke fiets past?

Omdat kinderen nog veel kunnen groeien en ook vaak verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste framemaat voor een fiets te zoeken. Om zeker te zijn van uw keuze qua fiets voor uw zoon of dochter, raden wij u aan op deze pagina de framemaat te bekijken. Zo heeft u kind gelijk de mogelijkheid de fiets te gebruiken!