52 producten

Elektrische Herenfiets

Op zoek naar een elektrische fiets die bij jou past?

Of het nu naar uw werk, vrienden of school is, op een elektrische herenfiets rijdt u altijd fijn. Een e-bike heren geeft u zeer comfortabel gevoel, zonder dat u moe wordt van het trappen.  Dit is ook het geval op de langere afstanden. Omdat de straten steeds drukker worden, komen er helaas ook meer files bij. De elektrische heren fiets is hiervoor de beste oplossing. U kunt de auto laten staan en zo wat meer brandstof besparen. Dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! Een ritje van 15 minuten is vaak net zo snel op de heren e-bike als met de auto. Hierdoor zien steeds meer mensen in dat een elektrische herenfiets voor mannen een van de beste oplossingen is. Door innovaties en ontwikkelingen op technisch gebied is een elektrische fiets heren toegankelijker dan ooit te voren.

Voordelen van een heren e bike

  • Comfortabel onderweg
  • Hoogwaardige onderdelen 
  • Hippe ontwerpen
  • Ontwijkt files

Voordelen van een Elektrische herenfiets

De elektrische herenfiets is uitgerust met de zogenaamde trapondersteuning. Hiermee zal het lijken alsof u altijd de wind in de rug heeft. Ook wanneer het buiten alle kanten op waait en u een heuvel op moet. Er bestaan verschillende posities voor de motor van een heren e-bike. Namelijk de midden-, voorwiel- en achterwielmotor. Elektrische herenfietsen met achterwielmotor geeft het effect alsof iemand u een duwtje in de rug geeft. Bij een voorwielmotor kunt u in elke versnelling wegrijden. De elektrische fiets middenmotor is tegenwoordig steeds populairder, ondanks dat dit een nieuwere manier van motorplaatsing is. Elke elektrische fiets voor mannen is bij een regulier stopcontact op te laden door gebruik te maken van de bijgeleverde oplader. Er is geen aparte aansluiting of adapter voor nodig. Behoefte aan meer bagage ruimte? Bekijk dan eens een elektrische transportfiets De afstand die u op elke accu kan afleggen, wordt actieradius genoemd. De gemiddelde actieradius van een e-bike heren verschilt erg. Niet alleen per merk of model, maar ook op de manier waarop de fiets gebruikt wordt. Dit kan liggen aan tegenwind, heuvels, trapzwaarte en bijvoorbeeld bagagegewicht.  

We hebben ook een herenfiets met versnellingen en verschillende rijstanden. De versnellingen werken net zoals u gewend bent. Hiermee is de trapzwaarte eenvoudig aan te passen aan de had van het terrein waar u over fietst. Lange rechte stukken zijn bijvoorbeeld beter geschikt voor een hogere versnelling. De rijstanden zijn te bedienen met behulp van de digitale display op het stuur van uw fiets. Het aantal rijstanden kan per merk of model verschillen. Een hogere rijstand geeft u meer ondersteuning, maar gebruikt ook meer stroom uit de accu.

Elektrische fiets voor heren kopen

Een nieuwe elektrische herenfiets kopen is leuk, maar misschien ook wat lastig. Graag helpen wij u verder in het bestelproces van Superfietsen. Elke Elektrische herenfiets wordt altijd 100% rijklaar geleverd. Je kan gelijk wegrijden zodra je de fiets ontvangt. Alleen de pedalen en het stuur worden nog afgesteld aan de deur door een monteur van PostNL. Wel zo gemakkelijk natuurlijk. De levertijd bedraagt tussen de 3 en 5 werkdagen. Op elke bestelde elektrische fiets voor mannen bieden wij u minimaal 2 jaar fabrieksgarantie! Je kan er voor kiezen om direct met IDeal af te rekenen of in delen te betalen. Handig als het om de grotere bedragen gaat. Ook al zijn onze elektrische herenfietsen voordelig, het is en blijft en smak geld. 

Ontdek onze diverse merken, waarvan de Altec elektrische fiets bijzonder populair is. Of je nu een compacte, middelgrote of grote fiets nodig hebt, we hebben de perfecte maat voor jou. En als je op zoek bent naar een elektrische fiets met uitstekende prestaties en betrouwbaarheid, dan is de Altec elektrische fiets een favoriet onder onze klanten. Ervaar het gemak en de populariteit van de Altec elektrische fiets zelf! Benieuwd of we nog een leuke actie hebben? Elke maand hebben we elektrische fiets aanbiedingen. Bekijk of jouw droomfiets erbij staat. 

E-bike voor heren bestellen bij Superfietsen

Een elektrische herenfiets moet natuurlijk wel goed bij u passen. Zeker wanneer het om een groter bedrag gaat. Door gebruik te maken van de filters kunt u kiezen tussen verschillende remmen, versnellingen, accu’s, etc. Uiteraard kunt u ook kiezen tussen verschillende kleuren en designs. Zo heeft u een fiets die helemaal bij u past. Mocht u er zelf niet uitkomen, is het altijd mogelijk even contact met ons op te nemen. Samen kijken wij dan naar de perfecte elektrische herenfiets voor u!