118 producten

Elektrische Herenfiets

Of het nu naar uw werk, vrienden of school is, op een elektrische herenfiets rijdt u altijd fijn. Een e-bike heren geeft u zeer comfortabel gevoel, zonder dat u moe wordt van het trappen.  Dit is ook het geval op de langere afstanden. Omdat de straten steeds drukker worden, komen er helaas ook meer files bij. De elektrische heren fiets is hiervoor de beste oplossing. U kunt de auto laten staan en zo wat meer brandstof besparen. Dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! Een ritje van 15 minuten is vaak net zo snel op de heren e-bike als met de auto. Hierdoor zien steeds meer mensen in dat een elektrische herenfiets voor mannen een van de beste oplossingen is. Door innovaties en ontwikkelingen op technisch gebied is een elektrische fiets heren toegankelijker dan ooit te voren.

Voordelen van een heren e bike

  • Comfortabel onderweg
  • Hoogwaardige onderdelen 
  • Hippe ontwerpen
  • Ontwijkt files

Waarom een Elektrische herenfiets?

De elektrische herenfiets is uitgerust met de zogenaamde trapondersteuning. Hiermee zal het lijken alsof u altijd de wind in de rug heeft. Ook wanneer het buiten alle kanten op waait en u een heuvel op moet. Er bestaan verschillende posities voor de motor van een heren e-bike. Namelijk de midden-, voorwiel- en achterwielmotor. Elektrische herenfietsen met achterwielmotor geeft het effect alsof iemand u een duwtje in de rug geeft. Bij een voorwielmotor kunt u in elke versnelling wegrijden. De middenmotor is tegenwoordig steeds populairder, ondanks dat dit een nieuwere manier van motorplaatsing is. Elke elektrische fiets voor mannen is bij een regulier stopcontact op te laden door gebruik te maken van de bijgeleverde oplader. Er is geen aparte aansluiting of adapter voor nodig. Behoefte aan meer bagage ruimte? Bekijk dan eens een elektrische transportfiets De afstand die u op elke accu kan afleggen, wordt actieradius genoemd. De gemiddelde actieradius van een e-bike heren verschilt erg. Niet alleen per merk of model, maar ook op de manier waarop de fiets gebruikt wordt. Dit kan liggen aan tegenwind, heuvels, trapzwaarte en bijvoorbeeld bagagegewicht.  

Een elektrische herenfiets beschikt over zowel versnellingen als verschillende rijstanden. De versnellingen werken net zoals u gewend bent. Hiermee is de trapzwaarte eenvoudig aan te passen aan de had van het terrein waar u over fietst. Lange rechte stukken zijn bijvoorbeeld beter geschikt voor een hogere versnelling. De rijstanden zijn te bedienen met behulp van de digitale display op het stuur van uw fiets. Het aantal rijstanden kan per merk of model verschillen. Een hogere rijstand geeft u meer ondersteuning, maar gebruikt ook meer stroom uit de accu.

Elektrische fiets heren kopen

Een nieuwe elektrische herenfiets kopen is leuk, maar misschien ook wat lastig. Graag helpen wij u verder in het bestelproces van Superfietsen. Voor een heren e-bike van Altec heeft u twee bezorg opties. In doos en rijklaar. Als u een heren elektrische fiets in doos besteld, wordt deze voor 95% afgemonteerd geleverd. Dit wil zeggen dat u zelf de trappers en het stuur moet monteren. Ook dient  u zelf de remmen en versnellingen af te stellen. U heeft de fiets binnen 5 werkdagen in huis. Als u volledig ontzorgt wilt worden, is dat uiteraard ook mogelijk! Tegen een meerprijs van €60 monteren en stellen wij alles voor u af. De levertijd bedraagt tussen de 3 en 5 werkdagen. Op elke bestelde elektrische fiets voor mannen bieden wij u minimaal 2 jaar fabrieksgarantie!

De perfecte e-bike voor heren bestellen

Een elektrische heren fiets moet natuurlijk wel goed bij u passen. Zeker wanneer het om een groter bedrag gaat. Door gebruik te maken van de filters kunt u kiezen tussen verschillende remmen, versnellingen, accu’s, etc. Uiteraard kunt u ook kiezen tussen verschillende kleuren en designs. Zo heeft u een fiets die helemaal bij u past. Mocht u er zelf niet uitkomen, is het altijd mogelijk even contact met ons op te nemen. Samen kijken wij dan naar de perfecte elektrische herenfiets voor u!