10 producten

Stuurtas fiets: de ideale accessoire voor onderweg

Stap je graag op de fiets voor een fiets- of trektocht? Een stuurtas fiets is een onmisbare accessoire voor een korte of lange fietsroute. Voor een nieuwe, kwalitatieve en trendy fiets stuurtas zit je bij Superfietsen goed. We verkopen niet alleen fietsen, maar hebben ook allerlei fietsaccessoires in het assortiment. Waarom koop je een stuurtas voor de fiets en welke fietstassen zijn er nog meer verkrijgbaar in onze webshop?

Waarom een stuurtas voor je fiets?

Een fiets stuurtas is onmisbaar bij het opbergen van waardevolle spullen. Dit type tas is direct binnen handbereik en daarom lastig kwijt te raken. Daarnaast is een stuurtas fiets ideaal om bijvoorbeeld bandenplakspullen in op te bergen. En natuurlijk mag een stuurtas fiets ook niet ontbreken op je e-bike. Deze fietsaccessoire komt namelijk goed van pas bij het maken van allerlei recreatieve uitjes. Bestel daarom een stijlvolle stuurtas en geniet van je nieuwste aanwinst.

Welke fietstassen zijn er nog meer?

Naast een stuurtas fiets kopen is het bij Superfietsen ook mogelijk om allerlei andere fietstassen aan te schaffen. Kies bijvoorbeeld uit frametassen. Ze kenmerken zich door een laag zwaartepunt en zijn handig voor kookgerei en gereedschap. De ruimte onder het zadel gebruik je vaak niet en daarom zijn zadeltassen een interessante optie. Je bergt er allerlei kleine accessoires in op.

Het gemak van enkele en dubbele fietstassen

Naast de wat kleinere fietstassen hebben we ook grotere exemplaren in de aanbieding. Enkele draagtassen bijvoorbeeld zijn ideaal voor je dagelijkse rit naar werk of school. Je hoeft je zware rugzak niet mee te torsen, maar je plaatst hem eenvoudig in de enkele fietstas. Doe je graag boodschappen op de fiets of wil je meer spullen vervoeren tijdens een fietsvakantie? Ga dan voor een van onze dubbele draagtassen.

Stuurtas fiets kopen bij Superfietsen.nl

Zoek je een fiets stuurtas of een ander soort fietstas voor je (elektrische) fiets? Superfietsen.nl heeft ook voor jou de juiste fiets stuurtas in de collectie. Bovendien levert een stuurtas fiets kopen je altijd voordelen op. Bestel je 'm vóór 16:00 uur, dan ontvang je je aankoop vaak de volgende dag al in huis. Verder is het bij ons mogelijk om achteraf te betalen én kan je bij ontevredenheid je aankoop aan ons retourneren. Ga daarom op zoek naar een mooie stuurtas en profiteer direct van onze voordelen!