Yepp voorzitje: veilig onderweg met zelfs de allerkleinste!

Superfietsen heeft een ruim assortiment aan diverse voorzitjes van Yepp. Daarnaast hebben we ook een aantal bijpassende windschermen en overige accessoires. De zitjes van Yepp zijn erg stevig, veilig en comfortabel. Deze fietsstoeltjes zijn altijd voorzien van een veiligheidsgordel, voetsteuntjes en correcte rug ondersteuning. Bovendien voldoen deze fietszitjes aan de Nederlandse veiligheidseisen.

Toch op zoek naar een Yepp achterzitje?

Wanneer kiezen voor een Yepp voorzitje

Een Yepp voorzitje kan in gebruik genomen worden vanaf het moment dat je baby zelfstandig rechtop kan zitten. Gewoonlijk is dit wanneer het kind 9 maanden oud is. Let op, het kindje hierbij tot 15 kilo wegen. Na deze leeftijd moet hij of zij in een achterzitje plaatsnemen.

Yepp voorzitje monteren

Kies je voor een yepp fietszitje voorop de fiets? Dan zul je gebruik moeten maken van een stuurpenbevestiging om je zitje te monteren. Gelukkig worden onze Yepp zitjes altijd geleverd met montagemateriaal. Mocht het toch nog nodig zijn om een extra onderdeel bij te bestellen, dan geven wij dit aan in de productomschrijving.

Wanneer je kiest voor een voorzitje raden wij je aan dit alleen op een moederfiets te doen. Dit komt omdat een moederfiets speciaal is gebouwd om moeder en kind veilig en comfortabel te vervoeren. Fietsen met een voorzitje op een gewone fiets kan erg krap zijn! Een moederfiets heeft in tegenstelling tot een reguliere damesfiets extra ruimte tussen het zadel en de stuur. Zo heb je zelfs met een zitje aan de voorkant nog genoeg ruimte om je benen te buigen.

Yepp voorzitje met windscherm

In ons kikkerlandje kan het flink regenen en waaien! Een windscherm beschermt je kindje tegen regen, harde wind en vervelende vliegjes. Naast een windscherm zou je ook kunnen overwegen een slaaprol aan te schaffen. Hierop kan je kleintje zijn of haar hoofd onderweg rusten en een lekker dutje doen!

Yepp mini voorzitje

Een populair model onder de Yepp voorzitjes is de Yepp mini. Dit zitje is verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kun je dit stoeltje matchen met je fiets! Daarnaast is dit stoeltje erg makkelijk te monteren. Het Yepp mini voorzitje beschikt over een veiligheidsgordel, stevige voetsteuntjes en een correcte rugleuning.

Voorzitje Yepp kopen

Ben je erover uit en wil  je een voorzitje van yepp kopen? Dan kan dit eenvoudig via superfietsen.nl! We leveren ontzettend snel. Wist je bijvoorbeeld dat wanneer je een bestelling voor 16.00 plaatst, wij deze dezelfde dag nog opsturen? Zo kun jij supersnel genieten van een gezellig ritje met de kleine!

Heb je nog een vraag over een Yepp voorzitje of kunnen we iets anders voor je doen? Neem dan zeker contact op met onze klantenservice. We zijn er om te helpen!