6 producten

Tenways fietsen

Tenways is de ultieme keuze voor de modebewuste fietser. Wij geloven dat je fiets meer moet zijn dan alleen een vervoermiddel; het moet een verlengstuk zijn van jouw persoonlijke stijl en individualiteit. Enkele jaren geleden merkte het Tenways-team op dat er een overvloed aan identieke fietsen op straat rondreed, waarbij het ontwerp en de esthetiek vaak ondergeschikt waren. We hebben besloten om daar verandering in te brengen. Ons doel is om een fiets te bieden waarmee je jouw unieke stijl kunt uitdrukken, net zoals je dat zou doen met kleding of een smartphone. Bij Tenways hebben we zowel oog voor stijl als kwaliteit, en we streven voortdurend naar de hoogste normen op het gebied van vakmanschap en esthetiek.

Waarom Kiezen voor een Tenways Fiets? Wat Kun je Verwachten:

  1. Ongeëvenaarde Kwaliteit
  2. Snelle en Gratis Levering
  3. Klaar om Direct te Rijden bij Levering


Tenways elektrische fiets

Bij Tenways bieden we een gevarieerd assortiment fietsen in betoverende ontwerpen en kleuren. Ons aanbod beperkt zich niet tot conventionele tweewielers; we hebben ook een reeks stijlvolle e-bikes geproduceerd. Deze robuuste elektrische fietsen zijn voorzien van de nieuwste technologie, maar blijven buitengewoon gebruiksvriendelijk. De tijd dat e-bikes een saai imago hadden, is allang voorbij. Steeds meer jongvolwassenen en forenzen kiezen voor Tenways elektrische fietsen. Wij spelen in op deze doelgroep door ervoor te zorgen dat onze fietsen in lijn zijn met de laatste trends.


De Tenways Fietsencollectie:

Tenways haalt inspiratie uit klassieke fietsontwerpen en brengt ze naar het moderne tijdperk. In het verleden waren fietsen vooral functioneel, eenvoudig en efficiënt. Tenways behoudt deze filosofie, maar voegt daar een sterk gevoel voor design aan toe. In samenwerking met ontwerpers uit de mode- en designindustrie hebben we trendy en eigentijdse modellen gecreëerd. Bij Tenways kun je voor elke behoefte en stijl een fiets vinden, zowel voor jou als voor je kinderen. Zo heb je bijvoorbeeld de Tenways CGO800S, de Tenways CGO600, de Tenways Ago T en de Tenways Ago X.

Populaire Tenways Fietsmodellen

Tenways is gespecialiseerd in het produceren van elektrische stadsfietsen met een achterwielmotor. Onze e-bikes zijn ideaal voor dagelijks comfort en langere ritten. Je zult de prestaties van een Tenways-fiets waarderen wanneer je gebruikmaakt van de verschillende rijmodi en versnellingen. Als je op zoek bent naar een budgetvriendelijk alternatief, overweeg dan fietsen van het merk Altec.


Een Tenways Fiets Kopen

Bij Tenways worden al onze fietsen volledig gemonteerd en rijklaar geleverd. Dit betekent dat je bijna direct de weg op kunt zodra je je fiets ontvangt. Het enige wat je hoeft te doen is het stuur op de gewenste hoogte afstellen en de pedalen bevestigen. Onze monteurs zorgen ervoor dat de versnellingen en remmen perfect zijn afgesteld voor jouw gemak. Als je meer informatie over ons merk nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze behulpzame klantenserviceteam. Je bent ook van harte welkom in 1 van onze winkels in Rotterdam, Den Haag of Delft, waar je een uitgebreid assortiment prachtige, trendy fietsen uit onze collectie vindt.

Nog niet helemaal overtuigd of een e-bike van Tenways jouw nieuwe fiets wordt? Neem dan zeker ook even een kijkje bij onze collectie Cowboy fietsen.