54 producten

Altec Damesfiets

Een damesfiets is natuurlijk te herkennen aan de afwezigheid van de middelste framebuis. Deze stangen zaten eerst standaard op elke fiets, echter bleek dit niet altijd even handig. De vrouwen ui die tijd droegen vaak een rok en met de middelste framebuis was dit lastig opstappen. Tegenwoordig is het dus meer een cosmetische ingreep dan echt nodig en bestaat het vooral om mannen en vrouwenfietsen te kunnen onderscheiden. Echter is het ook meer dan normaal om een man op een vrouwenfiets te zien rijden. Een Altec Damesfiets is ook handiger voor mensen die wat slechter ter been zijn. Dit is te danken aan de lagere instap waarover damesfietsen beschikken. Zeker in Nederland zijn fietsen een echt onderdeel van de cultuur geworden en ook niet meer weg te denken. Er bestaan een hoop verschillende modellen en variaties op deze fietsen.

Type Altec damesfietsen

Ondanks dat dit een categorie is met alleen maar Altec Damesfietsen, is het mogelijk veel variatie te vinden. Niemand is natuurlijk hetzelfde en daarom heeft Altec een hoop verschillende variaties op de markt gebracht. Afhankelijk van uw leefsituatie, persoonlijke voorkeur en nog veel meer, is het voor iedereen anders wat voor fiets u zou willen hebben. De Dames die graag over wat meer bagageruimte willen beschikken, kunnen beter gaan voor een transportfiets. Deze beschikken over een voordrager waarop tassen, boodschappen of andere spullen vervoerd kunnen worden. Vaak beschikken deze ook over meerdere onderdelen die de stabiliteit van de fiets verhogen. Denk hierbij aan een dubbel potig standaard en stuurstabilisator. Een andere Altec Damesfiets is de stadsfiets. Deze damesfietsen passen perfect bij het straatbeeld van tegenwoordig en Altec heeft rekening gehouden met de laatste mode trends. Vaak beschikken fietsen over meerdere versnellingen waardoor lange afstanden ook een plezier blijven. Als volgende in de reeks Altec Dames fiets, kunt u kiezen voor een omafiets. Deze zijn te herkennen aan het klassieke design en de dubbele framebuis. Dit zijn vaak erg degelijke fiets voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dit heeft te maken met het feit dat er minder gecompliceerde onderdelen gemonteerd zitten. De laatste Altec damesfiets variant is de moederfiets. Deze beschikt over een breder stuur dat verder van het zadel afstaat. Dit alles wordt gedaan om het makkelijker te maken een kinderzitje op de fiets te plaatsen. Perfect dus voor het vervoeren van een of meer kinderen.

  • Veel diverse modellen
  • Betaalbare fietsen
  • Luxe specificaties beschikbaarSpecificaties Altec Damesfiets

Niet alleen het model kan verschillen, elke fiets kan ook over verschillende specificaties beschikken. Zo kunt u kijken naar het aantal versnellingen, materiaal van het frame, kleur, type remmen en nog veel meer. Gaat u heel vaak met de fiets, of bent u fan van de langere afstanden? Een fiets met versnellingen is dan niet allen fijner maar misschien zelfs wel nodig. Een ander onderdeel dat wellicht goed van pas kan komen is een verende voorvork. Dit dempt schokken en maakt uw ritjes aanzienlijk plezieriger. Over smaak valt niet te twisten! Daarom is er een Altec Damesfiets is veel verschillende kleuren. Ook voor degene die een wat meer uitdagender patroon willen zijn er genoeg opties! Gebruik de filters op de pagina om tot de best passende fiets te komen.