11 producten

Jongensfiets 26 inch met versnelling 

Binnen 2 minuten de perfecte kinderfiets vinden?

Als verassing of samen uitzoeken, een nieuwe jongensfiets van 26 inch met versnellingen kan een hele leuke ervaring zijn. Jongens fietsen graag veel, snel en overal heen. Dit kan natuurlijk alleen op een goede jongensfiets. De fietsen in deze categorie zijn geschikt voor jongens van 10 tot 14 jaar met een lengte tussen 140 en 152 cm. Op deze leeftijd begint de ontwikkeling van jongen naar volwassen. Hier hoort dan ook een fiets bij die niet echt meer een kinderfiets genoemd kan worden. Jongensfietsen 26 inch lijken dan ook vaak al op fietsen die volwassenen zouden kunnen gebruiken, alleen net een maatje kleiner. Dit is dan ook de grootste kinderfietsmaat die er is. Deze fietsen zijn ideaal om lekker mee buiten te spelen, of juist mee naar school te gaan. Omdat natuurlijk niet iedere jongen hetzelfde is, hebben wij een divers aanbod jongensfietsen beschikbaar.

Soorten jongensfiets 26 inch

Blijf ons aanbod goed in de gaten houden, want wij voegen regelmatig mooie fietsen toe. Hiernaast bieden wij ook vaak fietsen aan voor extra scherpe prijzen. Je kan de fiets ook rijklaar bestellen zodat er bijna bijna direct gebruik kan maken van zijn nieuwe fiets. Er zijn veel verschillende soorten jongensfietsmodellen te vinden bij Superfietsen. Zo zijn is er de transportfiets, racefiets, mountainbike en stadsfiets.

Transportfiets 26 inch

Een jongenstransportfiets ziet er niet alleen trendy uit, maar is ook nog eens heel erg praktisch. Door de voordrager die je bij deze fiets krijgt, kan gebruikt worden om zware schoolboeken mee te nemen. Er hoeft dus geen tas aan het stuur gehangen te worden. Transportfietsen zijn tegenwoordig helemaal in en overal te zien op straat. Op het schoolplein zal deze fiets dus ook zeker niet misstaan.

Mountainbike 26 inch

Om lekker te crossen door de bossen en paden van Nederland is een geschikte fiets nodig. Voor jongens tussen de 10 tot 14 jaar is een mountainbike van 26 inch uiterst geschikt. Deze fietsen beschikken over veel versnellingen en vaak een extra vering. Door de bredere banden is er extra grip op de onverharde wegen waarover gecrost wordt.

Stadsfiets 26 inch

Stadsfietsen zijn ideaal voor het dagelijkse ritje naar school of vrienden. Met veel verschillende kleuren en modellen zit er voor elke jongen wel wat tussen. Sommige stadsfietsen lijken precies op fietsen van 28 inch en dus erg volwassen. Echter zijn er ook fietsen die een wat meer speels uiterlijk hebben. Door de versnellingen op deze fietsen kan er fijn en comfortabel gefietst worden, ook over langere afstanden.

Jongensfiets met versnellingen

Wat maakt een jongensfiets met versnelling nou zo fijn? Een versnelling op een fiets zorgt er voor dat de zwaarte van het trappen als het ware minder wordt. De trappers drijven het achterwiel aan via een ketting, en dankzij de soms wel 7 versnellingen kan een fietser zelf kiezen hoe lang het wiel moet draaien per keer dat hij de pedalen rond trapt. In een lage versnelling kost het minder moeite om vanuit stilstand op weg te komen. Ook een op een heuvel is een lage versnelling beter. Op rechte lange stukken kan een hogere versnelling veel tijd besparen omdat er sneller gefietst kan worden.

Assortiment jongensfiets 26 inch

In ons ruime assortiment jongensfietsen zitten fietsen in alle soorten en maten. Met dit brede aanbod is er altijd wel een fiets naar wens te vinden, kies een fiets en profiteer van de leuke kortingen!

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn, en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat je de juiste 26 inch fiets kiest, raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan er gelijk genoten worden van de nieuwe 26 jongensfiets met versnelling! En anders hebben we ze natuurlijk ook een maatje kleiner of groter.

Merken

Bij Superfietsen hebben we een mooie selectie gemaakt van de beste fietsenmerken. Uiteraard hebben bijna al deze merken ook jongensfietsen in hun catalogus, die je simpel kan bestellen in onze webshop. Ben je op zoek naar goedkoop? Of juist de beste kwaliteit? Het assortiment is erg breed!