5 producten

Meisjesfiets 26 inch met versnellingen nodig? Bekijk ons ruime assortiment!

Binnen 2 minuten de perfecte kinderfiets vinden?

Ieder meisje verdient een goede fiets waarmee ze kan gaan en staan waar ze wil. Of ze nu naar school moet fietsen of naar sporttrainingen: met een meisjesfiets 26 inch met versnellingen zit je altijd goed. Ontdek de voordelen van deze fietsen en laat je verrassen door het uitgebreide aanbod van Superfietsen.nl.

Voor welke leeftijd is een meidenfiets 26 inch geschikt?

De framehoogte van fietsen wordt uitgedrukt in inches. Des te groter je bent, des te hoger je framehoogte zal moeten zijn. Kinderen blijven natuurlijk groeien, waardoor het soms lastig is om te weten welk framehoogte de juiste keuze is. Kies je voor een meisjesfiets 26 inch versnellingen? Dan kies je voor een fiets die gemiddeld genomen geschikt is voor meisjes met een lengte tussen 140 en 160 centimeter. Daarom komen vooral meisjes van 10 tot 12 jaar oud bij deze fietsen uit. De meidenfiets 26 inch is dan het laatste opstapje voordat ze klaar is voor een damesfiets.

Verkrijgbaar met handige extra's

Een fiets is een belangrijk vervoermiddel, vooral voor kinderen. Daarom is het wel zo fijn dat de fiets is uitgerust met extra's die de fietstocht veiliger en comfortabeler maken. Kies daarom voor een meisjesfiets 26 inch versnellingen. Een fiets met versnellingen zorgt ervoor dat je (klein)dochter altijd zo comfortabel mogelijk kan fietsen. De meisjesfietsen zijn vaak ook uitgerust met meerdere soorten remmen, zoals een handrem en terugtraprem. Zo kan ze in iedere situatie snel tot stilstand komen, voor een veilige rit. Verder is iedere meisjesfiets 26 inch met versnellingen voorzien van een voordrager. Dat is ideaal voor lange fietstochten naar school, waarbij ze haar tas makkelijk op de fiets kan bevestigen.

Meisjesfiets 26 inch met versnellingen in meerdere kleuren en stijlen

Voor een jong meisje is het natuurlijk belangrijk dat een fiets niet alleen praktisch is, maar ook bij haar persoonlijke stijl past. Dit is geen enkel probleem wanneer je een meisjesfiets 26 inch met versnellingen koopt bij Superfietsen.nl. In ons aanbod vind je namelijk fietsen in de meest uiteenlopende kleuren, van ingetogen zwart en wit tot trendy kleuren als mintgroen en goud. Merken als Altec en Cortina weten wat kinderen leuk vinden, waardoor zij altijd met verrassende kleuren komen voor trendy meisjes die zich op hun eigen manier willen uiten.

De ideale meisjesfiets 26 inch versnellingen bij Superfietsen.nl

Wil je een meisjesfiets 26 inch met versnellingen kopen en zeker weten dat je een goede keuze maakt? Dan zit je goed bij Superfietsen.nl. Ons assortiment is uitgebreid, waardoor iedere meid hier goed kan slagen. Natuurlijk helpen we je graag op weg wanneer je vragen hebt, zodat je een veilige en comfortabele meisjesfiets voor je kleine meid vindt.


We beschikken ook over 24 inch meisjesfietsen, ook 24 inch met versnellingen