Over ons

Superfietsen.nl combineert kennis van de “real life” fietsenwereld met het gemak van online shoppen. U kunt hier terecht voor al uw wensen op het gebied van fietsen. Door een nauwe samenwerking met onze leveranciers beschikken wij over actuele informatie. Onze 4 servicepunten zorgen er voor dat u ook even een kijkje kan komen nemen in de showrooms. U heeft altijd de mogelijkheid fietsen te proberen voordat u een aankoop maakt. Deze testrit is geheel vrijblijvend en zonder afspraak mogelijk! Hier kunt u ook terecht voor al het onderhoud en eventuele reparaties aan uw fiets. Zelfs wanneer deze niet bij ons aangeschaft zijn! Zo zorgen we ervoor dat iedereen van een fiets kan blijven genieten. Hoewel onze servicepunten over een groot assortiment beschikken, staat niet elke fiets van de website ook in de showroom. Voor actuele informatie over fietsen op de website kunt u contact opnemen met de servicepunten zelf.

Hoe werkt Superfietsen.nl?

Wanneer u op de homepage van onze website komt, valt u waarschijnlijk een aantal dingen op. Maar hoe kom ik nu bij de perfecte fiets? U kunt de zoekbalk gebruiken om de naam of bijvoorbeeld kleur van de fiets die u zoekt in te typen. Echter kunt u ook eenvoudig de verschillende categorieën en afbeeldingen gebruiken om naar een bepaalde categorie of fietsgroep te navigeren. Wanneer u een categorie bezoekt, kunt u de filters gebruik om de gewenste resultaten te zien te krijgen. Stel bijvoorbeeld uw maximum prijs in en filter op fietsen met meer dan 3 versnellingen. U krijgt dan een duidelijk overzicht van het aanbod in die bepaalde categorie. Verder staat onderin in de footer van de pagina belangrijke informatie over bijvoorbeeld de servicepunten en de af-montage van verschillende fietsen.

Fietsen in doos / Rijklaar 

De meeste fietsen die u besteld bij Superfietsen worden geleverd in doos. Door deze optie heeft u binnen de snelst mogelijke levertijd uw nieuwe fiets binnen. Ook is de kans op transportschade veel minder groot. Voor het afmonteren zijn er verschillende handleidingen en video's beschikbaar die u kunt doornemen. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen! Wanneer u een fiets koopt van Cortina of Alpina worden deze altijd rijklaar bij u geleverd. 

Persoonlijke service

Superfietsen.nl vindt het belangrijk dat u niet alleen tevreden bent met uw aankoop, maar hier ook lang van kan genieten. Bent u niet helemaal tevreden met uw nieuwe fiets of ervaart u problemen? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder en handelen alle klachten zo snel mogelijk af.

Wij zorgen er graag voor dat u een goed gevoel bij uw fiets overhoudt.