8 producten

Cijferslot: geen gedoe meer met sleutels!


Een goed fietsslot is geen overbodige luxe, zeker niet wanneer je in de randstad woont! Wist je dat er meer dan een half miljoen fietsen per jaar gestolen worden? Je wilt natuurlijk niet dat jouw fiets deel uitmaakt van dit gegeven. Daarom kunnen we je van harte een cijferslot aanraden. Het grote voordeel van dit slot is dat je geen last hebt van nog meer sleutels aan je al overvolle sleutelbos. Je hoeft alleen nog maar je code te onthouden!

Cijferslot fiets

Er is weinig zo vervelend als een gestolen fiets. Gelukkig kun je heel wat narigheid voorkomen wanneer je je fiets op slot achterlaat. Bijna al onze fietsen komen met een gemonteerd ringslot. Toch raden we je aan om je fiets extra te beveiligen. Dit kan bijvoorbeeld met een extra cijferslot. Zo kun je jouw fiets achterlaten met een gerust hart! Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Dan kun je ook een fietsverzekering afsluiten. Let wel op, om een fietsverzekering af te kunnen sluiten heb je een slot nodig met ART keurmerk.

Wil je graag een cijferslot voor je fiets kopen? Dan zit je goed bij Superfietsen. Wij hebben een ruim assortiment aan diverse merken. Denk hierbij aan Abus en AXA. Naast dat je een merk moet kiezen, kun je ook een keuze maken uit het type cijferslot. Zo hebben we cijfer kettingsloten maar ook cijferkabelsloten. Daarnaast kun je ook nog een keuze maken uit verschillende kleuren.
Neem rustig een kijkje voordat je een beslissing maakt!

Wij van Superfietsen vinden kwaliteit erg belangrijk. Daarom vind je bij ons alleen de beste cijfersloten voor je fiets.

Fietslot met cijfercode

Een cijferslot voor je fiets kan erg handig zijn omdat je niet zit met extra sleutels. Dit scheelt weer ruimte op je sleutelbos. Doordat de sleutel ontbreekt kun je deze natuurlijk ook niet kwijtraken. Daarom wordt het cijferslot fiets vaak gekozen voor kinderen.

Meestal is de cijfercode voor je slot zelf in te stellen. Deze code bestaat uit drie tot vijf cijfers. Soms is er sprake van een unieke code die je terug kunt vinden in de verpakking.

Cijferslot kopen

Wil je een cijferslot kopen? Dit kan eenvoudig via Superfietsen.nl! Onze cijfersloten zijn altijd scherp geprijsd. Daarnaast leveren we supersnel, plaats je een bestelling voor 16.00 dan verzenden wij je fietsslot dezelfde dag nog.

Heb je nog een vraag over een cijferslot of kunnen we je ergens anders bij helpen? Neem dan zeker contact op met onze klantenservice. We helpen graag!