Fietsenmaker Den Haag

Heb je een fietsenmaker in Den Haag nodig? Je kunt altijd terecht bij fietsenwinkel Den Haag! Naast dat je een aankoop bij ons kunt doen, kunnen wij ook je oude vertrouwde fiets een goede opknapbeurt geven! Zo kun je bij onze fietsenmaker Den Haag terecht voor een onderhoudsbeurt, maar ook voor een reparatie. Het maakt trouwens niet uit of je jouw fiets bij ons hebt gekocht of ergens anders. We helpen je graag. Bij Superfietsen Den Haag kun je ma t/m zo terecht bij één van onze kundige fietsmonteurs. Zij staan met raad en daad voor je klaar en geven je graag goed advies. Met dit advies kun je de levensduur van je drastisch fiets verlengen! Duurt de reparatie van je fiets langer dan 1 dag maar heb je deze wel heel hard nodig? Dan krijg je gewoon gratis en voor niets een leenfiets van ons mee. Wil je langskomen bij onze fietsenmaker Den Haag? Of kunnen we je ergens anders bij helpen? Neem dan zeker contact met ons op. We zijn je graag van dienst.

Contactgegevens Superfietsen Den Haag

Leyweg 595c
2545 GH Den Haag

Onze openingstijden

Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 18:00
Zondag12:00 - 17:00
Fietsenwinkel
Onze 4 winkels

Bezoek een van onze winkels

Fietsreparatie
Fiets reparatie

Is je fiets stuk? Kom naar onze werkplaats

Proefrit maken
Maak een proefrit

Gratis en vrijblijvend

Categorieën

Elektrische fietsenElektrische fietsen

Bekijk onze elektrische fietsen

DamesfietsenDamesfietsen

Bekijk onze damesfietsen

HerenfietsHerenfietsen

Bekijk onze herenfietsen

TransportfietsenTransportfietsen

Bekijk onze transportfietsen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten:

Twee weken geleden hebben we bij Superfietsen een nieuwe fiets voor onze zoon gekocht. Tot nu toe niets dan lof over de fiets die als een zonnetje 'loopt' én Superfietsen. Niet alleen waren zij de goedkoopste speler in de markt en konden we tegen een mooie prijs de Altec transportfiets aanschaffen, we waren Ook zeer te spreken over de service en vooral de voortvarendheid waarmee Superfietsen te werk ging. Binnen twee dagen werd de fiets bezorgd en op schriftelijke vragen die we stelden kregen we heel Snel antwoord. Erg prettig. En geruststellend. In eerste instantie waren we een beetje huiverig om bij Superfietsen een order te plaatsen, want onbekend maakt onbemind, maar gelukkig bleek al Snel dat onze 'vooroordelen' ongegrond waren. Superfietsen is een betrouwbare, deskundige dealer en als we al een warme douche mogen uitdelen, dan staat Superfietsen wat ons betreft vooraan in de rij.

Verbeterpunten:

Een vel bijvoegen in de doos waarop staat dat de handleiding, die nodig is om de fiets in elkaar te zetten, op de site terug te vinden is. Dit staat weliswaar op de bevestiging vermeld maar dit leest een klant niet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten:

Zeer goede service. Na bestelling binnen een dag de fiets thuis. Er zat een grote beschadiging in de lak op mijn nieuwe fiets. Geen probleem. Hij werd kosteloos bij mij thuis opgehaald en ik kreeg al binnen een dag een nieuwe fiets bezorgd. Ook kreeg ik er een gratis lakstift bij voor wat kleine stukjes waar iets lak miste. Duidelijke communicatie in de emails. Goed bereikbaar. Snel antwoord. Heel vriendelijk. Goede site met nuttige informatie. De fiets was binnen een uur af te monteren. Hij fietst heerlijk.

Verbeterpunten:

Misschien is het handig om er wat fietsvet bij te doen voor bij de trappers en het stuur. Vragen aan DHL om voorzichter te zijn met de dozen. Zitten vaak gaten in de doos door ietwat ruige omgang.