110 producten


Jongensfiets

Een jongensfiets heeft u bij Superfietsen al voor de allerkleinste, tot de jongens die al zelf naar school kunnen rijden. U en uw zoon hebben de keuze uit een groot en divers assortiment, waarbij u altijd wel een kans van slagen heeft! De lerende fietsers kunnen nog gebruik maken van zijwieltjes zodat zij op een veilige manier om kunnen leren gaan met evenwicht en het verkeer. Door het grote aanbod aan verschillende kleuren is het mogelijk samen de perfecte fiets uit te kiezen, of te gaan voor een leuke verjaardag verassing. De speelsere patronen passen goed bij kinderfietsen, maar er zijn ook jongensfietsen die al veel lijken op een herenfiets. Zij het wat kleiner natuurlijk! Deze grotere modellen hebben vaak ook rustigere kleuren en zien er modern uit. Het frame van een jongensfiets kan gemaakt zijn van staal of aluminium. Staal is zwaarder maar ook zeer stevig. Dit zorgt er voor dat uw zoontje een zeer degelijke fiets voor jongens zal ontvangen. Aluminium is lichter qua gewicht, maar zorgt er wel voor dat de frame niet zal gaan roesten.

Een veilige jongensfiets

Natuurlijk is veiligheid tijdens het fietsen voor iedereen belangrijk, maar al helemaal voor kinderen. Daarom zijn de fietsen van Superfietsen veilig en beschikken deze over handige veiligheidsmaatregelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dichte kettingkast, jasbeschermer of dubbel remsysteem. Sommige modellen zijn luxer uitgevoerd dan andere. Zo hebben grotere inch-maten over het algemeen meer versnellingen dan de kleinere formaten. Moet uw kind langere afstanden fietsen, dan is het aan te raden voor een fiets met versnelling te kiezen. Niet alle kinderfietsen beschikken over een slot. Let hier goed op wanneer u de fiets onbeheerd achter wil laten.

  • Divers assortiment
  • Veiligheid voorop
  • Voor alle leeftijden!

Assortiment van Superfietsen

Omdat er natuurlijk veel verschillende jongens bestaan, is het logisch dat er veel verschillende fietsmodellen bestaan. Denk bijvoorbeeld aan een jongensfiets met bredere bandjes zodat uw kind gemakkelijk kan opstappen. Ook zijn er transportfietsen beschikbaar voor jongens. Hiermee kan er gemakkelijk een tas vervoerd worden zonder dat deze aan het stuur gehangen hoeft te worden. Dit kan bovendien zorgen voor gevaarlijke situaties. Voor de echte avonturiers onder ons bestaan er BMX fietsen een mountainbikes in de kleinere inchmaten. De grotere inchmaten kunnen echter ook prima door volwassenen gebruikt worden om lekker mee te crossen. We hebben jongensfietsen in de volgende maten: jongensfietsen 12 inch, jongensfietsen 14 inch, jongensfietsen 16 inch, jongensfietsen 18 inch, jongensfietsen 20 inch, jongensfietsen 22 inch, jongensfietsen 24 inch en jongensfietsen 26 inch

Omdat jongens nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de jongensfiets !