27 producten

Mountainbike kind 

Kinder mountainbike kopen? Bij Superfietsen kunnen ook kinderen genieten van deze stoere fietsen. Lekker crossen door de bossen of scheuren over een landweg. Met een mountainbike voor kinderen is het allemaal mogelijk! Deze fietsen hebben eens stoer uiterlijk en komen erg sportief over. Bovendien maken ze elke rit een plezier door de hoogwaardige specificaties. 

Mountainbikes voor kinderen in ons assortiment

 

Mountainbike jongens

De stoerste mountainbikes voor jongens kan je vinden bij Superfietsen. Felle kleuren die goed opvallen en een sportief design. Daar aan kan je een mountainbike voor jongens aan herkennen. Maak de blits op het schoolplein met een jongens mountainbike. Vanaf 20 inch tot en met 26 inch beschikbaar.

Mountainbike meisjes

Mountainbikes voor meisjes zijn natuurlijk ook volop beschikbaar! Wie zegt dat alleen jongens op een stoere fiets kunnen rijden? De meiden van tegenwoordig passen perfect op de meisjes mountainbikes van Superfietsen. Door de opvallende kleuren kan je de fietsen makkelijk terug vinden op het schoolplein. Ook kan je precies die ene kleur kiezen die jij mooi vindt! 

Benieuwd naar onze kinder mountainbike aanraders? 
Benieuwd naar een premium mountainbike merk? Bekijk dan zeker eens ons assortiment van Cube fietsen.