0 producten

Geen producten gevonden

Meisjesfiets 22 inch

Rijden op een splinternieuwe fiets met de perfecte kleur en look is het mooiste wat er is. Dit is ook zeker waar wanneer het om een meisjesfiets 22 inch gaat! Deze zijn namelijk verkrijgbaar in vele soorten, kleuren en maten zodat elk meisjes over een mooie fiets kan beschikken. Een 22 inch meisjesfiets geschikt voor een kind tussen 7 en 9 jaar. Op deze leeftijd behoort een kind al tot de bovenbouw van de basisschool en willen ze graag meer van de wereld ontdekken. Hiervoor een nieuwe fiets het perfecte middel! Een fiets cadeau geven als verassing kan een verjaardag of andere feestdag helemaal onvergetelijk maken. Wel is het van te voren slim om een beetje te peilen wat uw kind graag zou willen hebben. Het is daarom ook een optie om samen een fiets uit te zoeken op onze website. Bij een 22 inch meisjesfiets zult u rekening moeten houden met de lengte van het kind. De leeftijd is slechts een indicatie voor de grootte van de fiets. De lengte van uw kind is vaak bepalender. De lichaamslengte van kinderen op deze leeftijd kan namelijk nogal van elkaar verschillen. Een vuistregel om rekening mee te houden is dat uw dochter altijd met beide voeten bij de grond moet kunnen. Zo kan het evenwicht beter bewaard worden en blijft de fietser veilig.

Voor welke 22 inch meisjesfiets kiest u?

Een meisjesfiets 22 inch kan bijvoorbeeld over een handig voordrager beschikken. Dit maakt de fiets een transportfiets en daarom geschikt voor het vervoeren van spullen zoals schooltassen. De transportfiets is een erg hip model onder zowel volwassenen als kinderen. Omdat het hier om kinderfietsen gaat beschikken veel van deze fietsen over leuke kleuren en unieke designs. Een 22 inch meisjesfiets is doorgaans gemaakt van staal omdat een kinderfiets nou eenmaal redelijk stevig dient te zijn. Een omafiets model wordt ook veel gebruikt bij dit soort fietsen. Dit wil zeggen dat de fietsen vaak over een dubbele framebuis beschikken en een dichte kettingkast of jasbeschermer hebben. Dit model is er al een lange tijd omdat dit een zeer getest en populaire fiets is.

We beschikken over meisjesfietsen in veel maten. Zo hebben we meisjesfietsen 12 inch, 14 inch, 16 inch, 18 inch, 20 inch24 inch en 26 inch

  • Ruime keuze
  • Lage prijzen 
  • Snel in huis

Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van de perfecte 22 inch meisjesfiets, kunt u altijd contact opnemen onze behulpzame klantenservice. Zij helpen u graag verder met het uitzieken van fiets die u en natuurlijk uw dochter wilt hebben. Eventuele vragen over specificaties worden voor u beantwoord en mocht u technische vragen hebben, staan we ook voor u klaar!