3 producten

Meisjesfiets 22 inch

Binnen 2 minuten de perfecte kinderfiets vinden?

Rijden op een splinternieuwe meisjesfiets 22 inch met de perfecte kleur en look is het mooiste wat er is. Dit is ook zeker waar wanneer het om een meisjesfiets 22 inch gaat! Deze zijn namelijk verkrijgbaar in vele soorten, kleuren en maten zodat elk meisjes over een mooie fiets kan beschikken. Een 22 inch meisjesfiets geschikt voor een kind tussen 7 en 9 jaar. Op deze leeftijd behoort een kind al tot de bovenbouw van de basisschool en willen ze graag meer van de wereld ontdekken. Hiervoor een nieuwe fiets het perfecte middel! Een fiets cadeau geven als verassing kan een verjaardag of andere feestdag helemaal onvergetelijk maken. Wel is het van te voren slim om een beetje te peilen wat je kind graag zou willen hebben. Het is daarom ook een optie om samen een fiets uit te zoeken op onze website. Bij een 22 inch meisjesfiets zal je rekening moeten houden met de lengte van het kind. De leeftijd is slechts een indicatie voor de grootte van de fiets. De lengte van je kind is vaak bepalender. De lichaamslengte van kan op deze leeftijd kan namelijk nogal van elkaar verschillen. Een vuistregel om rekening mee te houden is dat je dochter altijd met beide voeten bij de grond moet kunnen. Zo kan het evenwicht beter bewaard worden en blijft de fietser veilig.

Een meisjesfiets 22 inch van Superfietsen

De meisjes worden groter en willen een stoere en mooie fiets die bij hen past. Wij hebben een leuke omafiets in 22 inch maar uiteraard ook de degelijke transportfiets. De meisjesfiets 22 inch is beschikbaar in vele kleuren en modellen. Zo heeft iedereen de mogelijkheid een perfecte fiets voor zijn of haar dochter uit te kiezen. Omdat meisjesfietsen 22 inch betreft, en het dus om kinderfietsen gaat, zijn er veel opvallende opties beschikbaar. Een omafiets in deze maat is degelijk en bovendien erg voordelig door de lagere prijs. Een transportfiets beschikt over een voordrager waarmee tassen, boeken gemakkelijk en veilig vervoerd kunnen worden. Dit maakt de meisjesfiets 22 inch niet alleen een stuk handiger, maar ook nog eens trendy. Vaak heeft de voordrager dezelfde kleur als de rest van het frame, maar soms juist een andere. Dit zorgt voor een speels effect waardoor de 22 inch meisjesfiets ook makkelijk herkend kan worden op het schoolplein.

We beschikken over meisjesfietsen in veel maten. Zo hebben we onder andere:

Meisjesfiets 14 inch,

Meisjesfiets 20 inch

Meisjesfiets 24 inch,

Meisjesfiets 26 inch

  • Ruime keuze
  • Lage prijzen 
  • Snel in huis

Voordelen van een meisjesfiets 22 inch

Korting op een meisjesfiets 22 inch? Bij Superfietsen houden we er van om onze klanten graag te belonen leuke acties en kortingen. Samen met de leveranciers kunnen we een groot en zeer divers aanbod aan je tonen. Door dit ruime aanbod kunnen wij de fietsen regelmatig tegen echte stuntprijzen verkopen. Naast deze prachtige kortingen van soms wel €50,- euro is het ook mogelijk om ze rijklaar af te leveren. Dit geldt voor verschillende merken zoals onder andere Cortina en Altec. Na ontvangst van de fiets kan er meteen gebruik van gemaakt worden. Een meisjesfiets 22 inch cadeau doen op deze manier kan erg leuk zijn! Probeer, als het een verassing is, voorzichtig de voorkeuren en mening van te peilen. Zo kom je er achter wat de perfecte fiets is! Uiteraard is het ook mogelijk om een vrijblijvende testrit te komen maken in een van onze filialen. Ook is het mogelijk om een fiets online te bestellen en deze vervolgens te testen in de winkel. Zo kan je er zeker van zijn dat een fiets perfect past!

Mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen van de perfecte 22 inch meisjesfiets, kan je altijd contact opnemen onze behulpzame klantenservice. Zij helpen je graag verder met het uitzieken van fiets die jij en natuurlijk je dochter wilt hebben. Eventuele vragen over specificaties worden voor je beantwoord en mocht je technische vragen hebben, staan we ook voor je klaar!

Niet opzoek naar een meisjesfiets? Maar op zoek naar een jongensfiets? Bekijk dan ons aanbod Jongensfietsen.