17 producten

Pegasus fietsen

Pegasus fietsen is een Nederlands fietsenmerk dat sinds 1986 actief is en gevestigd is in het stadje Nunspeet op de Veluwe. Het bedrijf is opgericht door twee broers, Bert en Herman Meijer, die vanuit hun passie voor fietsen een eigen merk wilden starten. Inmiddels is Pegasus uitgegroeid tot een toonaangevend merk in Nederland en daarbuiten. Pegasus fietsen is namelijk onderdeel van de coöperatie Duitse ZEG. Deze heeft meer dan 1000 dealers en leveranciers door heel Europa. Zo combineren ze hun vakmanschap om de beste fietsen aan te kunnen bieden. Wij zijn dan ook trots dat we dit betrouwbare en kwalitatieve merk mogen aanbieden. Zowel in de webshop als onze fysieke fietsenwinkels! Met Pegasus fietsen ga je niet alleen met comfort naar je werk of school, maar kan je ook met een gerust hart op vakantie.

Pegasus fietsen richt zich op het ontwerpen en produceren van kwalitatief hoogwaardige fietsen met een focus op comfort en duurzaamheid. Het bedrijf biedt een breed scala aan fietsen voor verschillende doeleinden, waaronder stadsfietsen, elektrische fietsen, trekkingfietsen en kinderfietsen.

Het assortiment Pegasus fietsen

De stadsfietsen van Pegasus zijn ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak. Ze zijn uitgerust met een comfortabel zadel en een rechte zithouding, zodat fietsen in de stad zo aangenaam mogelijk wordt gemaakt. Daarnaast bieden de stadsfietsen van Pegasus ook veel opbergruimte en zijn ze uitgerust met handige extra's zoals een bagagedrager en een slot.

Elektrische Pegasus fietsen

De elektrische fietsen van Pegasus zijn een goede keuze voor mensen die graag wat extra ondersteuning willen tijdens het fietsen. De Pegasus fietsen zijn uitgerust met een krachtige elektromotor en een accu van het merk Bosch die zorgt voor een extra duwtje in de rug. Hierdoor wordt fietsen nog comfortabeler en kunnen grotere afstanden worden afgelegd zonder vermoeid te raken Samen met Bosch blijft Pegasus fietsen constant innoveren om elke dag beter te worden. Ze bundelen hun krachten om mobiliteit voor elke fietser aangenamer te maken.

Bovendien zijn de elektrische fietsen van Pegasus milieuvriendelijk en zuinig in gebruik. Met luxueuze verlichting, verbeterde schijfremmen met ultralichte bediening en een ruimer aanbod krachtige motoren dan iedere andere fabrikant, combineren zij zorgeloze mobiliteit met ultiem fietscomfort. Als fabrikant blijven zij innoveren om ervoor te zorgen dat hun fietsen de beste zijn op de markt.

Hybride Pegasus fietsen

Ook heeft Pegasus hybride fietsen in het assortiment. Pegasus biedt een breed assortiment aan hybride fietsen aan voor verschillende doeleinden. De hybride fietsen zijn ontworpen met het oog op comfort en veelzijdigheid, waardoor ze geschikt zijn voor zowel stadsritten als langere tochten over ruiger terrein. Een van de kenmerken van hybride fietsen is hun rechtopstaande zithouding. Dit zorgt voor een comfortabele positie tijdens het fietsen en vermindert de belasting op de rug en nek. Bovendien hebben hybride fietsen vaak een verende voorvork en zadelpen, waardoor schokken en trillingen worden opgevangen en de rit nog comfortabeler wordt. Pegasus hybride fietsen zijn uitgerust met hoogwaardige onderdelen, zoals Shimano versnellingssystemen en krachtige schijfremmen, wat zorgt voor optimale prestaties en veiligheid. Bovendien zijn de fietsen ontworpen met oog voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Zo wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van gerecycled aluminium en worden verpakkingen zo duurzaam mogelijk geproduceerd.

Pegasus Kinderfietsen

Kinderfietsen van Pegasus zijn ontworpen met het oog op veiligheid en comfort. De fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, en zijn voorzien van alle benodigde accessoires om veilig de weg op te gaan. Zo zijn de kinderfietsen uitgerust met een stevige bagagedrager, reflectoren en een veiligheidsslot. Voor elk kind is er wel een Pegasus kinderfiets te vinden. De leeftijd zegt niet zoveel over de fietsmaat die je nodig hebt, kijk ook dan ook liever naar de lichaamslengte. Volgens Pegasus fietsen kan je niet vroeg genoeg beginnen met veilig leren fietsen. Daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens.

Pegasus fiets kopen

Pegasus fietsen heeft altijd al veel aandacht besteed aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van gerecycled aluminium en worden de verpakkingen zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Het is een merk dat zich constant wil verbeeren met oog op een betere toekomst. Dat is iets waar wij als Superfietsen volledig achter staan.

Nog niet helemaal overtuigd of een e-bike van Pegasus jouw nieuwe fiets wordt? Neem dan zeker ook even een kijkje bij onze collecties Tenways fietsen en Cowboy fietsen.