9 producten

Jongensfiets 18 inch

Binnen 2 minuten de perfecte kinderfiets vinden?

De jongensfiets 18 inch is geschikt voor jongens tussen de 5 en 7 jaar. Met deze fietsen kunnen kinderen fijn buiten spelen met vriendjes of vriendinnetjes. Omdat kinderen dit erg graag doen, is een goede fiets van groot belang. Zo kunnen ze helemaal hun energie op een leuke en goede manier kwijt. Bij Superfietsen zijn we dan ook erg enthousiast over onze collectie en willen deze graag met u delen. U kunt er zeker van zijn dat deze fietsen lang mee gaan omdat de allemaal gemaakt zijn van stevig staal. Dit zorgt er voor dan een 18 inch jongensfiets tegen een stootje kan en bestand is tegen de wildste avonturen. Samen met uw (klein)zoon een nieuwe fiets uitzoeken kan een van de leukste dingen zijn. Echter de fiets als verassing geven is wellicht nog een stuk mooier. Peil van de voren wel de smaak en voorkeur van de gelukkige die de fiets in ontvangst moet nemen. Dit voorkomt dat de 18 inch jongensfiets geruild moet worden en kan er gelijk mee gereden worden.

Welke 18 inch jongensfiets?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dit is ook het geval bij deze categorie 18 inch jongensfietsen. Ze mogen wellicht op elkaar lijken, maar kunnen onderling toch nog van elkaar verschillen. Dit heeft te maken met de verschillende specificaties waarover de fietsen kunnen beschikken. Zoals eerder besproken zijn de frames gemaakt van staal, dit hebben de fietsen in ieder geval gemeen. Wat wel erg kan verschillen zijn bijvoorbeeld de verschillende kleuren. Dit heeft met smaak te maken en kan de fiets een persoonlijke twist geven. Kinderfietsen beschikken vaak over fellere kleuren of speelse patronen. Ter bevordering van de veiligheid moet er natuurlijk een rem op een 18 inch jongensfiets zitten. Het kan ook zijn dat er gebruik gemaakt wordt van een dubbel remsysteem. Dit is dan een velgrem in combinatie met een terugtraprem. Zo kan er altijd een gecontroleerd rit gemaakt worden op een 18 inch jongensfiets. Sommige uitvoeringen van deze fietsen zijn meer gericht op crossen dan dagelijks gebruik naar school. Daarom hebben ze bijvoorbeeld alleen een spatbord in plaats van een bagagedrager. We hebben jongensfietsen in de volgende maten jongensfietsen 12 inch, jongensfietsen 14 inch, jongensfietsen 16 inchjongensfietsen 20 inch, jongensfietsen 22 inch, jongensfietsen 24 inch en jongensfietsen 26 inch.

  • Goede specificaties
  • Diverse kleuren
  • Lage prijzen

Kinderfiets 18 inch kopen

Wil je een kinderfiets 18 inch kopen? Dat is een geweldige keuze! Met een 18 inch fiets kunnen kinderen tussen 5 en 8 jaar genieten van hun ritjes. Ze zijn perfect voor het leren van evenwicht en het ontwikkelen van fietsvaardigheden. Kies een stevige en veilige fiets die past bij de stijl en voorkeuren van je kind. Veel plezier met het vinden van de perfecte fiets!

Hulp nodig?

Ziet u door de bomen het bos niet meer, of bent u op zoek naar wat meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op met onze behulpzame klantenservice. Zij helpen u graag verder met alle dingen die u zou willen weten over een bepaalde fiets. Voor het kiezen van de juiste fiets is het aan te raden eerst de juiste maat fiets te berekenen. Weet u genoeg om de juiste aankoop te doen? Sla dan uw slag!