12 producten

Frametas fiets: praktisch en veelzijdig

Wees voorbereid op iedere lange fietstocht met een fiets frametas. Deze tassen zijn ontworpen om aan het frame van je fiets bevestigd te worden, tussen je zadel en het stuur. Ze komen in allerlei soorten en maten en bieden talloze voordelen. Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is met een frametas fiets? Wij vertellen je alles wat je moet weten.

De voordelen van een fiets frametas

Het grote pluspunt van een frametas is dat je deze bevestigt rondom het middelpunt van je fiets. Dit in tegenstelling tot de meeste fietstassen, die aan je bagagedrager worden bevestigd. Het gewicht wordt zo veel gelijkmatiger verdeeld, waardoor je je fiets niet overbelast. Verder is een frametas ook een goede aanvulling op je gewone fietstassen, vooral wanneer je vaak lange fietstochten maakt of op fietsvakantie gaat. Zo creëer je nog meer bagageruimte voor een tent, extra drinkflessen of snacks voor onderweg.

Toploader of midloader frametas?

Wil je een fiets frametas kopen, dan heb je de keuze uit twee modellen: de toploader en de midloader. Een toploader wordt ook wel een frametas bovenbuis genoemd. Deze bevestig je bovenop de buis, zodat je er tijdens het fietsen makkelijk bij kunt. Dat maakt ze vergelijkbaar met een stuurtas. Een midloader hangt juist onder de framebuis. Hierdoor kunnen ze wat groter zijn, wat perfect is wanneer je veel bagage moet vervoeren.

Verschillende maten frametassen

Een frametas is verkrijgbaar in talloze maten en komt vaak ook met handige extra's. De ideale maat is helemaal afhankelijk van jouw wensen. Zoek je vooral een tas om je telefoon, waterfles en wat snacks in te vervoeren? Dan is maat S of M al voldoende. Het is ook mogelijk om een fiets frametas in de maat L te kopen. Hierin vervoer je grotere bagagestukken, van extra kleding tot kampeerbenodigdheden. Deze zijn dus ideaal wanneer je vaak fietstochten van meerdere dagen maakt. Handige extra's komen in de vorm van waterdichte stof, een speciaal vakje voor je mobiele telefoon of verstelbare lussen zodat de frametas op al je fietsen past.

Vind de perfecte frametas fiets bij Superfietsen

Ga altijd voorbereid op pad met de perfecte frametas fiets. Bij Superfietsen heb je de keuze uit verschillende frametassen van de beste kwaliteit, verkrijgbaar in allerlei maten, kleuren en stijlen. Gebruik ze als aanvulling op je zadeltas of gewoon als handige opbergruimte voor alle spullen die je tijdens je fietstochten kunt gebruiken. Wij verzekeren je van frametassen van de beste kwaliteit en helpen je graag met het vinden van een model dat goed op jouw wensen aansluit.