1 producten

Omafiets 24 inch

Binnen 2 minuten de perfecte kinderfiets vinden?

De perfecte tweewieler voor een enthousiaste fietser moet toch wel de 24 inch omafiets zijn. Deze hebben een klassiek uiterlijk en zorgen er voor dat uw zoon of dochter op tijd op school kan komen. Door het design van deze fiets zit uw kind altijd goed en rijden ze comfortabel weg. De stuurvorm zorgt voor een rechte zithouding zodat de fietser geen last van zijn of haar rug krijgt. Onder alle doelgroepen is de omafiets dan ook erg populair. Een 24 inch omafiets is niet alleen voor meisjes een goede fiets, ook jongens kunnen hiermee goed overweg. Dit heeft alles te maken met het feit dat de prijs laag is en deze fiets weinig onderhoud vergt. De 24 inch omafietsen bestaan namelijk uit simpele maar erg robuuste onderdelen. Dit zijn dan ook fietsen die een erg lange tijd mee zullen gaan. Extra veel fietsplezier dus!

  • Perfect voor naar school
  • Erg betaalbaar
  • Stevige fietsen

Specificaties omafiets 24 inch

Een omafiets beschikt vaak over onderdelen die niet luxe maar wel erg stevig zijn. Het frame is gemaakt van staal zodat de fietsen makkelijk tegen een stootje kunnen. Wel maakt dit de fietsen vaak een stukje zwaarder, maar omdat het 24 inch omafietsen betreft zal de fietser er niet veel van merken. Het kenmerkende aan een omafiets is vaak de vorming van het frame samen met de kettingkast en jasbeschermers. Van het stuur tot het zadel lopen er 2 buizen naar beneden die voor extra stevigheid zorgden. De kettingkast is doorgaans gesloten zodat er geen kledingstukken tussen de ketting kunnen komen. De jasbeschermers dienen ter bescherming tegen de spaken en modder spetters. De omafiets 24 inch van uw kind kan beschikken over handremmen of een terugtraprem. Het is maar net waar de voorkeur naar uit gaat. Ook echt typerend voor een omafiets is het klapstandaard. De meeste modellen beschikken hierover. Dit zorgt er voor dat de fiets overal rechtop geparkeerd kan worden.

De volgende maten zijn beschikbaar

Welke fiets past perfect?

Natuurlijk is de kleur van de nieuwe fiets een kwestie van smaak. Omdat dit kinderfietsen betreft, beschikken deze fietsen over zeer speelse kleuren en designs. Zo kan elk kind de perfect passende fiets uitkiezen. U kunt samen met uw kind een leuke fiets uit zoeken, of deze als een geweldig verrassingscadeau geven! Het kan lastig zijn een omafiets 24 inch te vinden die qua hoogte perfect past. Daarom raden wij u altijd aan eerste de framemaat te berekenen. Dit voorkomt teleurstelling achteraf en zorgt er voor dat er gelijk gefietst kan worden. Heeft u vragen of gewoon opzoek naar wat meer informatie? Aarzel dan niet om contact met onze service medewerkers op te nemen. Zij helpen u graag verder!