7 producten

Cortina moederfiets

Een Cortina moederfiets is veilig, betrouwbaar en stijlvol! Perfect om samen met je kindje een lekker eindje mee te gaan rijden. Geniet van de buitenlucht tijdens een mooie fietstocht of fiets samen naar de supermarkt voor een snelle boodschap. Moederfietsen voldoen aan alle eisen qua veiligheid, luxe en techniek. Ze zijn ongekend populair en ook verkrijgbaar in de elektrische variant. Cortina staat garant voor hoogwaardige onderdelen en groot fietscomfort. Ook is dit merk bekend geworden door het moderne design en oog op fashion. Met nieuwe kleding wil je gezien worden, waarom met een mooie fiets dan niet? Met een Cortina moederfiets rijd je niet alleen lekker, maar zie je er ook stralend uit! Jij en twee kinderen kunnen samen genieten van één top fiets.

Cortina moederfiets kenmerken

De Cortina moederfiets, of eigenlijk elke moederfiets, heeft een aantal typische onderdelen. Deze zorgen er voor dat dit niet zomaar een normale stadsfiets is. Wat nodig is, omdat een kinderzitje goed en veilig op een fiets moet passen. Te beginnen bij de afstand tussen het stuur en zadel. Deze is extra groot zodat de plaatsing van een kinderzitje het op- en afstappen niet verhinderd. Het stuur is breder gemaakt zodat je nog steeds makkelijk kan sturen terwijl er een fietsstoeltje voorop zit.

Wanneer je een Cortina fiets wilt parkeren en er zitten kinderzitjes op, kan je je voorstellen dat het stuur dan extra zwaar is. Elke mamafiets van Cortina heeft dan ook een stuurslot. Wanneer je dit stuurslot gebruikt, blijft het stuur mooi rechtop staan. De fiets zelf blijft ook goed staan, dat is te danken aan een dubbelpotig standaard. Veel stabieler dan een zijstandaard en zorgt er voor dat het voorwiel van de grond komt. Naar deze speciale moederfiets onderdelen, beschikt de Cortina moederfiets ook over hoogwaardige remmen en soepele versnellingen. Elke rit is zo een waar plezier!

Cortina Family moederfiets

De Cortina moederfiets heet eigenlijk de Cortina Family. Want waarom zou alleen mama gebruik kunnen maken van een moederfiets. Papa kan net zo goed een rondje rijden met de kinderen. Een Cortina Family is dan ook beschikbaar voor het hele gezin. Een Cortina Family beschikt altijd over een lage frame buis. Vroeger werd dit gezien als kenmerk van een damesfiets. Voor vrouwen die vroeger bijna allemaal een rok droegen (ja zo oud is de lage framebuis), was dit makkelijker met op- en afstappen. Tegenwoordig is dit verschil in framebuis dus puur cosmetisch. We zien dan ook veel heren gebruik maken van een Cortina Family en moederfiets in het algemeen.

Elektrische Cortina moederfiets

Voor wanneer je met ultiem rijcomfort onderweg wilt zijn, is er de elektrische moederfiets van Cortina! Deze zijn uitgerust met alle gemakken van een Cortina moederfiets, maar dan met elektrische ondersteuning. Geweldig wanneer je vaak gebruik maakt van je fiets, of lange afstanden wilt afleggen. Zo kan je samen met je kindjes blijven rijden zonder ook maar een druppeltje zweet. De motor zit bij de trapas en verdeelde de ondersteuning gelijkmatig. Dit is bovendien de meest moderne en efficiëntste manier van ondersteuning.

Cortina moederfiets Kopen

Als je een Cortina moederfiets wilt testen kan dit op onze indoor testbaan in Rotterdam. Hier staan onze experts voor je klaar en beantwoorden al je vragen. Bestel je voor 14.00, dan ontvang je jouw Cortina fiets de volgende werkdag al in huis. Als klap op de vuurpijl monteren we deze ook voor je af! Zo kan je bijna direct na ontvangst wegrijden op je nieuwe Cortina moederfiets.

Benieuwd naar welke Cortina elektrische moederfiets bij jou past? Of alle Cortina fietsen bekijken?