3 producten

Altec moederfiets

Een Altec moederfiets is veilig, betrouwbaar en bovendien comfortabel! Een U kunt zonder zorgen samen met uw kleine een rondje gaan fietsen. Veiligheid, gebruiksgemak en comfort staan dan ook hoog in het vaandel bij de moederfietsen van Altec. Door het moderne design is het op deze fietsen nog mooi voor de dag komen ook! Het frame van een Altec moeder fiets is extra stevig en kan wel tegen een stootje. De fietsen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Zo kan iedereen rijden op een fiets die perfect bij haar of zijn wensen past. Door de meerdere versnellingen op elke Altec moederfiets, is het afleggen dagelijkse afstanden geen enkel probleem. Ook korte ritjes worden een stuk aangenamer. U trapt namelijk veel minder zwaar, ook bij het wegrijden! Door te schakelen naar de juiste versnelling beschikt u altijd over de juiste trapzwaarte. Een fietstocht tijdens een zonnige dag is maximaal genieten!

Specificaties van een Altec mama fiets

Een mama fiets verschilt in een aantal dingen van een reguliere damesfiets. Zo heeft elke fiets bijvoorbeeld een dubbelpotig standaard. Dit lijkt wellicht een klein detail, maar is voor een moederfiets erg belangrijk. Zeker als er een kinderzitje op de fiets zit, is het belangrijk dat een fiets goed rechtop en stabiel kan blijven staan. Het gewicht wordt door dit type standaard perfect verdeeld en hangt niet naar één kant. Waar de stuurpen het frame in gaat, zit bij een mama fiets van Altec een stuurslot. Hiermee zet u het stuur vast wanneer de fiets geparkeerd staat. Zo slaat het stuur niet om door het extra gewicht van een kinderzitje voorop. Let er wel op dat u het stuurslot weer open draait voordat u weg rijdt. Bovendien is het stuur ook extra breed zodat een kinderzitje met gemak voorop past en u ook nog aangenaam kunt sturen. Het eerder besproken stevige frame, heeft ook een speciale lagere vorm. Hierdoor is het makkelijk op- en afstappen wanneer er een kinderzitje op de altec mama fiets zit.

  • Dubbelpotig standaard
  • Stuurslot
  • Lage instaphoophoogte
  • Breed stuur

Een moederfiets Altec bestellen

Bij Superfietsen geniet u bij een Altec moederfiets altijd van de laagste prijsgarantie! De fietsen worden standaard in doos en binnen 1 werkdag geleverd! Als u een Altec moederfiets rijklaar wenst te bestellen is dat ook mogelijk. Zeker bij dit type fietsen is het belangrijk dat deze gemonteerd en afgesteld worden door iemand met kennis van fietsen. Veiligheid staat immers voorop!